Félév értékelő Ebedli Zoltánnal – NBIII

Ahogy tavaly ilyenkor is megtettük, úgy idén is leültünk és egy kis kötetlen beszélgetéssel egybekötött értékelésre felnőtt csapatunk vezetőedzőjével Ebedli Zoltánnal. Csapatunk az NB III. Dél- Nyugati csoportjának középmezőnyében foglal helyet. A téma természetesen a magunk mögött hagyott félév és a csapat előtt álló téli felkészülés volt.

Részletek

Fiaskó a szombati matinén – NBIII

Szombaton délelőtt 11:00- kor Székesfehérváron léptünk pályára az idei utolsó idegenbeli mérkőzésünkön. Ez a mérkőzés már a tavaszi idény első felvonása, amit előre hoztak a szervezők. A hazai mérkőzésen az utolsó percekben szerzett Pál góllal tartottunk otthon a hátrom pontot, de az összkép alapján egy „sima” meccs volt. Valami hasonlóra számítottunk most is, győzelem egy…

Részletek

Győzelem irreális körülmények között – NBIII

Az őszi utolsó előtti fordulóban Mohácsra látogatott felnőtt csapatunk. Ellenfelünk éppen előttünk állt a tabellán a fordulót megelőzően. Egy esetleges vendég siker esetén helyet cserélne a két alakulat. A délelőtti szakadatlan esőzés kérdésessé tette a meccs megrendezését, de a játékvezető úgy ítélte meg, hogy játékra alkalmas a pálya. Szép játékra biztosan nem!

Részletek