Zárásként vereség – NBIII

Vasárnap került megrendezésre az idei utolsó (egyébként tavaszi második) forduló az NB III Dél-Nyugati csoportban.Vendégünk a csoport második helyezettje a Szentlőrinc csapata volt.

Ebedli Zoltán összeállítási lehetőségeit hét hiányzó nehezítette, így a Kertész F.–Szabó, Morvai, Csiszár, Horváth, Németh G.,—Göblyös, Kertész B., Farkas—Pál, Monori kezdőnek szavazott bizalmat. Sajnos a meccs rémálomszerűen kezdődött számunkra.

1.perc: Németh M. baloldali beadása elcsúszott a hazai védők mellett, érkezett Múcska és becsúszva 6 méterről a kapu sarkába passzolt. 0-1

9.perc: Jobboldali szabadrúgást Hleba ívelt a kapu elé és Keresztes 6 méterről a kapu mellé fejelt.

18.perc: Rétyi balról befelé cselezett, majd középre passzolt. Németh M. átvette a labdát és 10 méterről a lábak között kapura lőtt, a játékszer a kapufáról pattant vissza Kertész F. ölébe.

29.perc: Jobboldali szögletből Rétyi 8 méterről a kapufára lőtt. A kipattanó Novák elé pattant aki 3 méterről a kapuba lőtt. 0-2

32.perc: Kesztyűs ugratta ki Rétyit ziccerben, aki rávezette a hazai kapura a labdát, de emelését Kertész F. bravúrral védte.

37.perc: Göblyös indította Monorit, de a nagy szél megtolta a labdát így a támadó nem érte utol és a vendég kapusé lett a játékszer.

39.perc: Göblyös kapott sárga lapot.

45.perc: Novák passzából Kiss-Szemán lőtt 10 méterről a kapu mellé.

Két gólos hátrányba vonultunk az öltözőbe, volt mit átbeszélni. Úgy nézett ki sikerült rendezni a sorokat, mert jól kezdtük a második félidőt.

48.perc: Morvai indította Némethet a balszélen, aki középre adott, ahol Monori megelőzte védőjét és a kapus lába között a kapuba lőtt. 1-2

55.perc: Németh G. kapott sárga lapot.

57.perc: Jobboldali szöglet után Németh M. fejesét Kertész F. bravúrral védte.

58.perc: Hleba tekert szabadrúgásból a kapu elé. Rétyi a röviden megelőzött mindenkit és fejese a kapu jobb oldalába vágódott. Kertész F. már csak beljebb tudta segíteni a labdát. 1-3

61.perc: Rétyi ugratta ki Novákot, akinek emelése keresztben elment a kapu előtt. Erre a helyzetre nem került volna sor ha az asszisztens felemeli a zászlóját az egyértelmű leshelyzetben.

68.perc: Kertész B. le ment a pályáról, helyére Juhász állt be.

69.perc: Kiss-Szemán elhagyta a pályát, helyére Ulrich állt be.

70.perc: Morvai rövid felszabadítása után Rétyi lőtt 9 méterről kapura. Kertész F. védte a lövést.

77.perc: Novák helyett Szabó állt be.

78.perc: Pál hagyta el a játékteret, helyére Kürti jött be.

85.perc: Rétyi és Múcska le ment a pályáról, helyettük Kiss és Major állt be.

90.perc: Morvai 30 méterről végzett el szabadrúgást. Lövését a vendégek kapusa vetődve hárította.

Sajnos nem sikerült győzelemmel zárnunk az évet és nem sikerült „szépen” búcsúznunk a kitartó és lelkes szurkolóinktól.  Vereségünkkel egy helyet visszacsúszva a 9. pozíciót elfoglalva megyünk téli pihenőre. Az Érd Városi Sportegyesület nevében Áldott, békés Karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog Újévet kívánunk minden kedves szurkolónknak!

Hajrá Zöld! Hajrá Érd!

A múlt hétből kiindulva nem sok jóra számítottam és az sem könnyített a dolgunkon, hogy 7 hiányzóval vágtunk neki ennek a mérkőzésnek. Ezúton is köszönöm a Csiszinek hogy elvállalta a mai mérkőzést és a csapat rendelkezésére állt. A mérkőzés tervünk az volt hogy minél tovább kihúzzuk kapott gól nélkül ez sajnos nem sikerült, ennek ellenére viszonylag tisztességesen helyt álltunk, főleg a körülmények fényében.

-zárta Ebedli Zoltán.

NB III. Dél-Nyugati csoport 17. forduló
Érdi VSE – Szentlőrinc 1-3 (0-2)
Gól: Monori (48.) ill. Múcska (1.), Novák (29.), Rétyi (58.)