A Sopront fogadjuk

Szeptember 26-án, 16 órától az SC Sopront látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 9. fordulójában.

Limperger Zsolt együttese bár becsülettel küzdött az ETO Akadémia vendégeként, 1–0-s vereséget szenvedett, de ennek ellenére is ott lohol az élmezőny nyakán, hiszen nyolc forduló után négy győzelemmel és két-két döntetlennel és vereséggel áll a tabella ötödik helyén, 14 megszerzett pontjával.

Az érdiek dolgát azonban nehezíti, hogy a vezetőedző számos támadóját nélkülözni kénytelen sérülés miatt.

Az érdiek aktuális ellenfele, az SC Sopron a tavalyi hatodik helye után az új idényt nem kezdte zökkenőmentesen. A tavaly még Weitner Ádám által irányított együttes az új idényre való felkészülést már Németh Szabolccsal kezdte meg, de a BVSC-Zugló ellen, a 6. fordulóban már nem ő irányította az együttest, miután a Győr-Moson-Sopron megyeiek első öt meccsükön csupán négy pontot szereztek. Helyén Mátyus János egy értékes 4–1-es nagykanizsai sikerrel debütált, legutóbb pedig hazai környezetben játszott 2–2-es döntetlent a Mol Fehérvár FC második csapatával.

Az előző idényben a két csapat mindkét meccsét a Sopron nyerte, hiszen hazai környezetben 2–1-re, idegenben 4–1-re győzött, azaz az érdieknek is van törlesztenivalójuk.

„Azt kellene folytatnunk, amit az ETO ellen játszottunk a hetvenedik perctől. Előtte nem játszottunk jól, keveset volt nálunk a labda. Az akarással ott sem volt gond, szerintem vasárnap sem ezen fog múlni a mi részünkről, hanem inkább a minőségen. Egyelőre sérültjeink még nincsenek jó állapotban, így hasonlóan állunk fel, mint az ETO ellen, úgyhogy fel kell javulnunk az első hetven percben. Ha az utolsó húsz percet át tudjuk menteni, lehet esélyünk a győzelemre”

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A szeptember 26-án, 16 órakor kezdődő Érdi VSE–SC Sopron mérkőzést Borbás Bottyán Aurél vezeti, segítői Vrbovszki Pál és Harsányi Martin lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 9. forduló
09.26., 16.00: Érdi VSE–SC Sopron

HÉTVÉGI PROGRAM!

Felnőtt NB III-as együttesünk mellett női csapatunk vasárnap délelőtt rangadót vív Tárnokon, U19-es fiú és lány csapatunk is hazai környezetben lép pályára. A fiúk a Balatonfüredet, a lányok a KISE-t fogadják, míg U16-osaink Dunaújvárosban vendégeskednek.

Bozsik Programban szereplő korosztályaink közül U11-eseink Dunaharasztira utaznak, míg U10-eseink hazai környezetben méretik meg magukat vasárnap délelőtt.

U9-eseink pedig elkezdik a budapesti futsalbajnokságot, ahol szombaton Angyalföldön a Kispesttel és a Gerrzoval játszanak.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, nyugati csoport, 2. forduló
09.26., 10.00: Tárnok KSK–Érdi VSE

U19, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 6. forduló
09.25., 10.00: Érdi VSE–Balatonfüredi USC

U19, lány, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 5. forduló
09.25., 14.00: Érdi VSE–KISE

U16, Regionális bajnokság, déli csoport, 5. forduló
09.25., 10.00: Dunaújváros PASE–Érdi VSE

U11, OTP Bank Bozsik Program: 09.26., 09.00, Dunaharaszti

U10, OTP Bank Bozsik Program: 09.26., 09.00, Érd, Ercsi úti Sporttelep

U9, Budapesti futsalbajnokság, alapszakasz, 1. forduló, 09.25, Angyalföldi Sportközpont
13.20: Érdi VSE–Kispest SE
14.40: Gerrzo Kft.–Érdi VSE