Nagybetűs CSAPATKÉNT!

A listavezető Csepel FC SE-t látta vendégül az Ercsi úti Sporttelepen az Érdi VSE U19-es csapata a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának 24. fordulójában.

Habos Gábor együttese remekül küzdött az ellen a Csepel ellen, amely egy pontszerzés esetén biztosítja bajnoki címét. De hiába nyomott már az első percekben a vendég csapat, az érdi védelem remekül zárt, amikor valaki hibázott, társa rögtön kijavította azt. Aztán a 26. percben egy kezezés miatt büntetőhöz jutott a vendég csapat. Horváth Viktor ugyan csak centikkel maradt le a bravúrról, de nem tudott védeni, így a csepeliek előnybe kerültek.

A második játékrészben érett a második vendég találat is, de az érdiek mindig résen voltak, s az is benne volt a levegőben, hogy egy kontrából egyenlít Habos Gábor együttese, ám ez végül nem sikerült. Az érdiek remekül helyt álltak a Csepel FC SE ellen, s ugyan nem tudtak nyerni, de igazi csapatként működtek.

A Csepel pedig bajnoki címet ünnepelhetett, amelyhez ezúton is gratulálunk!

„Gratulálok az ellenfélnek a bajnoki címhez. Gratulálok a saját csapatomnak. Végre, amit idáig vártam, nagybetűs CSAPATKÉNT küzdöttek. Maximálisan elégedett vagyok. Örülök, hogy ezt megéltük, hogy a szívvel, az akarattal és a csapatszellemmel tudnak eredményt elérni, mert a veretlen bajnok ellen ez az eredmény felért egy győzelemmel” – mondta Habos Gábor.

U19, III. osztály, Középnyugati csoport, 24. forduló
Érdi VSE–Csepel FC SE 0–1 (0–1)
Jók: az egész csapat