„Játékban és küzdésben felülmúltuk ellenfelünket”

Fordulatos mérkőzést játszott a Kelen SC vendégeként az Érdi VSE U14-es csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 24. fordulójában.

Habos Gergely csapata két védelmi hibából a 16. és 18. percben is gólt kapott a Kelen SC-től, de ezt követően nem sokkal az érdiektől egy szép, kipasszolt akció után tizennyolc méterről Szilágyi Levente szépített. A folytatásban mindkét csapatnak meg voltak a lehetőségei, de csak az érdiek tudtak betalálni, miután a 64. percben Berényi Dominik huszonötről lőtt a hazaiak kapujába. Az érdieknek és a fővárosiaknak is meg volt az esélyük a mérkőzés eldöntésére, végül megosztoztak a pontokon a csapatok.

„A srácokat abszolút dicséret illeti, mert játékban és küzdésben mindenképp felülmúltuk ellenfelünket, viszont a helyzetkihasználásunkon van még mit csiszolni. Az első félidőben két egyéni hibából talált két gólt a Kelen, ami kicsit megzavarta a fiúkat, ellenben utána sikerült ritmust váltani, amivel domináltuk a mérkőzést. A végére ki-ki meccs alakult ki, miután kinyíltunk, és a Kelennek is meg voltak a ziccerei a mérkőzés lezárására. Tehát, ha a helyzetek számát nézem, akkor igazságos a döntetlen” – nyilatkozta Habos Gergely.

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 24. forduló
Kelen SC–Érdi VSE 2–2 (2–1)
Gól: Szilágyi Levente (33.), Berényi Dominik (64.)
Jók: Zalavári Gergely, Szilágyi Levente, Berényi Dominik