Véget ért a Bozsik-program

Tárnokon tartották az évad befejező Bozsik-program tornáját az U7-es és U9-es korosztályok számára. Az Érdi VSE mindkét korcsoportban hét-hét játékossal volt érdekelt a tornán, s Varga Noel példamutató hozzáállásával érdemelte ki az U7-es korosztályban a csapat legügyesebb játékosának járó oklevelet, hiszen nem is olyan rég még vakbél műtéten esett át.

– Az utolsó szervezése volt a Bozsik-programnak az U7-es és U9-es korosztályban a Tárnok KSK pályáján. Ügyesek voltak a gyerekek. Az U7-es korosztályban heten voltunk, s ügyesen játszottak, sokat fejlődtek. Azért még van hova, de mindent megpróbáltak megtenni. A torna különdíját Varga Noel kapta az U7-eseknél. Az ő esete példamutató, hiszen néhány hónapja még vakbélműtétje volt… A példamutató sportszeretetéért is kapta meg az oklevelet. Az U9-es korosztályban is heten voltunk, de vegyes csapatok voltak. Az Érdi VSE labdarúgói nem vallottak szégyent, a legjobb játékos pedig Varga Sándor lett, Noel testvére. Nagyon jól védett, így nem véletlen, hogy a többi edző is megdicsérte őt – mondta ifj. Novák Ferenc, az Érdi VSE U7-es és U9-es csapatának edzője, aki hozzátette, a két legkisebb korosztály számára véget értek az edzések az őszi idényben az Ercsi úton, de a Koós iskolában folytatódnak heti két alkalommal.

Az U11-es korosztály számára november 11-én, 13 órától az Érdi VSE Ercsi úti Sporttelepén rendezik az évzáró Bozsik-tornát.