VLS Veszprém–Érdi VSE – élő!

Köszöntjük olvasóinkat a VLS Veszprém–Érdi VSE mérkőzés élő közvetítésén. Cikkünk folyamatosan frissül! 

Véget ért a mérkőzés! hiába szorult be saját kapura elé, a betömörülő hazai csapat veszélyes kontrákat vezetett, de egyik csapat sem tudott gólt szerezni, így maradt a gól nélküli döntetlen. Összefoglaló és értékelések hamarosan!

91. perc: remek érdi beadás a bal oldalin, de Kárász Kirisztián eltűnt a védők között, nincs tizenegyes.

90. perc: Kárász Krisztián fejelt egy beadást, de lesről tette…

89. perc: Véget ért a rendes játékidő, a játékvezető négy percet hosszabbít.

85. perc: Óriási Kertész-bravúrok!!! Előbb Kókány lépett ki a leshatáron, s ezt lábbal védte az érdi kapus, majd Irmes is próbálkozott, ezt pedig kézzel védte Kertész, majd Pallagi Botond szabadított fel.

83. perc: ismét szabadrúgáshoz jut a bal oldalon Orbán Tamás csapata, Bognár Bence beadása azonban nem jó senkinek.

80. perc: bal oldalon jutott szabadrúgáshoz a hazai együttes, a beadást nem tudjuk felszabadítani, de Bognár Bence újabb baloldali beadása csúnyán elkerülte az érdi kaput.

78. perc: Gunther Zsolt is besárgult.

77. perc: Balázsovics Máté jobboldali beadása érkezett a hosszúra – társ nélkül.

76. perc: Bene Zsombor beadása után Irmes Dávid hagyta ki az előtte adódó lehetőséget a hazaiaknál. Hiába birtokolja többet a labdát az érdi csapat, a VLS veszélyes ellenakciókat vezet.

76. perc: Limperger Zsolt is hhasználja harmadik cseréjét, a megsérülő Németh Gábor helyett Balázsovics Máté lépett a pályára.

75. perc: rengeteg a pontatlanság mindkét oldalon.

72. perc: úgy vezetett támadást a házigazda emberelőnyben, hogy Németh Gábor a földön feküdt, de a beadást Kertész Ferenc védte, majd a felszabadítás után állította csak meg a játékot Görög Márió játékvezető.

70. perc: a frissen beálló Irmes Dávid lódult meg, de Bozsoki Imre szögletre mentett. A kisszöglet után Gunther adott be, de nem talált kaput a VLS.

69. perc: Koós Gábor próbálkozott távolról, kísérlete jócskán elkerülte a kaput.

67. perc: kihasználja harmadik cserelehetőségét a házigazda, Polareczki Roland helyett Irmes Dávid érkezett.

65. perc: érdi helyzet! Pál Szabolcs és Kelemen Patrik összjátéka után előbbi tekerése kerülte el Szűcs Lajos kapuját.

65. perc: Gunther Zsolt próbált beadni balról, de Pallagi Botond és Bozsoki Imre közös erővel felszabadított.

62. perc: cserél Orbán Tamás, Simon Benjámin helyett Szabó Bence a pályán. Közben az érdi szabadrúgást Koós Gábor a sorfalba lőtte.

60. perc: Kelemen Patrikot a tizenhatos vonala előtt buktatták, érdi szabadrúgás a hazai tizenhatos jobb sarkától. A szabálytalanságért Simon Benjámin sárga lapot érdemelt ki.

59. perc: VLS-helyzet kerülte el az érdi kaput.

58. perc: kettős cserét hajt végre Limperger Zsolt, Csiszár Zoltán helyett Tárkányi Gergő, Melczer Vilmos helyett Pintér Nikola érkezett.

57. perc: záporoznak a sárga lapok, ezúttal  Melczer Vilmos kapott egyet, ezzel idei ötödik lapját gyűjtötte be, kihagyja a PAFC II elleni találkozót.

55. perc: érik az érdi gól, ezúttal is balról adott be a vendég együttes, de Dobsa Gergő menteni tudott, az érdi szögletet Melczer Vilmos tette középre, majd felszabadítottak a vendégek. A kipattanót aztán Koós Gábor küldte erősen kapura, de Szűcs nagy bravúrral fölépaskolta a labdát. Az újabb érdi szögletet Kárász Krisztián nem tudta kapura bólintani a hosszú oldalon érkezve.

54. perc: Bognár Bence kapott volna szép labdát, de lesen lépett ki, az érdiek avezetnek ellentámadást, a baloldali Németh Gábor-beadás nem jut be középre.

53. perc: Németh Gábor Vince maradt lent, Bene Zsombor sárga lapot érően buktatta.

51. perc: szépen kerül az érdi középpálya mögé a VLS akciója, majd a balon Kókány próbált beadni, de Kárász szögletre blokkolt.

48. perc: ígéretes lehetőség adódott a hazaiak előtt, de Bognár Bence csúnyán fölélőtt húszról.

47. perc: Pallagi Botond esett el a büntetőterületen belül egy szép játék után, de elmaradt a tizenegyes, majd Pál Szabolcs kapott sárga lapot az érdiektől.

46. perc: elkezdődött a második félidő, rögtön érdi helyzettel, de Szűcs védett.

Véget ért az első félidő. VLS Veszprém-Érdi VSE 0-0.

45. perc: Kárász Krisztián nagy bedobása után fejelt össze ellenfelével Csiszár Zoltán, mindketten lent maradtak, de úgy tűnik, tudják folytatni.

43. perc: érdi beadás után Pál Szabolcs nem tudott fejelni, majd Szűcs kirúgása után megszerezték a a labdát a vendégek, Pál ismét próbálkozott, de jobbról éles szögből lőtt, s Szűcs ezt fogta, majd nem sokkal később Koós Gábor balról, szinte nullszögből lőtt, mellé.

42. perc: Bozsoki Imre is sárga lapot kapott.

38. perc: Kárász Krisztián kapott sárga lapot, a VLS szabadrúgással jöhet középről, az érdi kaputól mintegy 28 méterre. A sorfalról levágódó lövést Kertész nem tudja védeni, a szöglet viszont nem volt veszélyes az érdi kapura.

37. perc: az előreívelt labda a szabadrúgás miatt előőrehúzódó Kárász Krisztiánt kereste, de a pattanás után Szűcs fogta a játékszert.

37. perc: sárga lapos figyelmeztetést kapott Kocsis Gergő, amiért Koós Gábort buktatta.

36. perc: a mezőnyben zajlik a játék, az érdiek egyre kezdeményezőbbek, de a VLS szépen járatja a labdát, de hiába, mert sok a pontatlanság.

33. perc: Boromisza Gábor nem tudja folytatni, helyét Felber Patrik veszi át.

32. perc: Melczer Vilmos tálalt a középen kilépő Kelemen Patrik elé, de utóbbi nem tudta lekezelni a labdát, s Szűcs védett.

29. perc: a sorfalba lőnek a hazaiak, az ismétlés átmegy az érdi tömegen, Kertész Ferenc középre ütött, majd a kipattanót belőtte a VLS, de les miatt nem érvényes Simon Benjámin találata. A túloldalon Kelemen Patrik esett el a tizenhatoson belül, de nincs büntető.

28. perc: a kaputól huszonkét méterre, enyhén balról jöhet szabadrúgással a házigazda.

24. perc: szép érdi játék a balon, de Kelemen Patrik passza után Pál Szabolcs lövése előtt mentenek a veszprémiek.

23. perc: Bene ugratta ki Bognár Bencét, de az ütem nem volt jó – les.

22. perc: Koós Gábor lőtte telibe a hazai sorfalat…

21. perc: Gulyás Gergő kapott sárga lapot kezezés miatt, az érdiek jöhetnek szabadrúgással a kaputól húsz méterre.

21. perc: Kárász Krisztián adott remek labdát a jobbszélről, de Kelemen Patrik csak Szűcs kezébe fejelt…

20. perc: jobboldali VLS-beadást Bozsoki Imre fejelt ki szögletre, a beadást kapásból lőtték el a hosszún, de az érdiek blokkoltak, majd az ismétlés nem talált kaput.

18. perc: érdi beadás a hazai védő fejéről került Pál Szabolcs elé, aki nem tudott erőt tenni a lövésbe, s az elvetődő Szűcs vissza tudott nyúlni a labdáért.

15. perc: ezúttal a bal oldalon lódult volna meg a vendéglátó, de lesről tették, így az érdiek vezethettek támadást, de ez pontatlan lett, így nem jutottunk lövésig.

14. perc: Csiszár Zoltán állt be a meglóduló támadó elé, majd a labdát rosszul adta haza, így szöglettel jöhettek a hazaiak, de ezt mentették Bozsoki Imréék.

13. perc: Németh Gábor Vince rúgta el a labdát a balszélen, közben Bene Zsombor esett el és harcolt ki ezzel szabadrúgást, melyet jól tekertek a hosszú felé, de Dobsa Gergő nem talált kaput.

11. perc: Pál Szabolcs fejelt egy beadást kapura, de Szűcs védett, míg a túloldalon egy jobboldali beadás szállt a hosszúra, majd a lövés elkerülte az érdi kaput.

9. perc: érdi szabadrúgás jobbról, harminc méterről, Melczer Vilmos tekert a hosszú felé, de Kárász Krisztián csak mellébólintott.

8. perc: Gunther Zsolt eresztett el egy távoli lövést, Kertész Ferenc azonban könnyedén védett.

8. perc: megvan az első lehetőség, a jobbszélen Bene Zsombor lódult meg, beadása a rövidre érkezett Kókány Péterhez, aki csak az oldalhálót találta el.

7. perc: az érdiek kezdik átvenni a mérkőzés irányítását, de egyelőre sem ifjabb Szűcs Lajosnak, sem Kertész Ferencnek nem volt dolga…

4. perc: szövevényes érdi akció után Melczer Vilmos baloldali szöktetése nem jó Németh Gábor Vincének.

1.perc: a VLS birtokolja a labdát, de nem tudja kihozni azt saját térfeléről.

1.perc: a hazai csapat kezdi a mérkőzést.

Tiszta piros szerelésben a házigazda VLS, míg az érdiek fehér mezben, nadrágban és sportszárban játszanak.

NB III, Nyugati csoport, 13. forduló
VLS Veszprém–Érdi VSE
Veszprémi Egyetemi Stadion. V: Görög M. (Bede T., Rigó)
VLS Veszprém: ifj. Szűcs Lajos –Boromisza, Dobsa, Gunther, Gulyás G. – Bene, Bognár B., Simon B., Kocsis G., Kókány – Polareczki.
Cserék: Mikler D. (kapus), Felber, Irmes, Kelemen B., Miskei, Szabó Bence, Fridrich
Vezetőedző: Orbán Tamás
Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós, Kónya, Pallagi, Melczer – Kelemen P., Pál Sz.
Cserék: Borek (kapus), Ország, Pintér N., Balázsovics, Tárkányi, Ebedli, Hegedüs N.
Vezetőedző: Limperger Zsolt