Családi nap!

Június 17-én szombaton benépesült az Ercsi úti sporttelep. Reggel 9 órától az Érdi VSE labdarúgó szakosztályának rendezésében „Családi nap”-ra gyülekeztek kicsik és nagyok.

Az egyesület utánpótlás játékosai és szüleik, edzőik, az egyesület vezetői, szurkolóink, szimpatizánsaink vettek részt ezen a felhőtlen jókedvvel átitatott rendezvényen. Az eseményt jelenlétével tisztelte meg Érd Képviselőtestületének Alpolgármestere Szűcs Gábor és a Sport Bizottság elnöke Lengyel Péter is. Lehetett lábtengózni, teqballozni, vízi focizni, foot-dartsozni, 3×2 méteres kapura célba rúgni, volt még foci minden formában(kicsik-nagyok ,edzők-játékosok,kövérek-soványak…), volt ugrálóvár a legkisebbeknek, főzőverseny (7 csapat versengett), tizenegyesrúgó bajnokságok (3 korcsoport), a Rendőrség jóvoltából a gyerekek maguk próbálhatták ki hogy is működik egy rendőr autó (mondani sem kell szólt a sziréna hosszú perceken át…), az anyukák jóvoltából megalakulhatott volna a „süti- szakosztály” is és partner csapatunk a Ferencvárosi TC  ajándékboltja is az érdeklődők, szurkolók rendelkezésére állt. Az utánpótlás korosztályaink összekötötték a kellemest a hasznossal és felváltva lezárták a magunk mögött hagyott bajnoki idényt. A gyerekek érmeket, okleveleket, dedikáló kártyákat és különdíjakat vehettek át. Az évzárók végére maradt a legfelemelőbb pillanat. Az U-16 korosztály éremátadója! Serfőző István és csapata a szövetség kristály vázáját és a bronzérmeket vehette át! Gratulálunk!!!

A főzőverseny eldöntésére nemzetközileg is elismert zsűrit sikerült felállítani. Kertész Mónika, Kovács „Sulcz” Ferenc, Versits Antal, Madár Tamás és Koós(toló) Gábor feladata nem volt egyszerű, mivel mind a hét csapat kitett magáért. Sokan próbálták a zsűritagokat „jobb belátásra” bírni, de a kitartó ítészek csak és kizárólag az ízlelőbimbóiknak hittek. Így alakult ki a végső sorrend és került kiosztásra a fődíjként megnyerhető finom Torta!!

I.hely: Csülkös sólet (U-11)

II.hely: Marhapörkölt (U-16)

III.hely: Marhagulyás (U-12/13)

A tizenegyesrúgóbajnokságra három korosztályban lehetett nevezni. 7-11 évesek (5X2m kapura Oláh Benivel szemben), 12-16 évesek (7X2m kapura Kertész Fecóval szemben) és felnőttek (7X2m kapura Kertész Fecóval szemben)

A győztesek egy-egy futball labdát vihettek haza.

7-11 évesek: győztes: Könnyű Dániel (U-10)

12-16 évesek: győztes: Majoros István (U-13)

Felnőttek: győztes: Perdéli Vilmos (U-10-es apuka)

Ezután még elfogytak a finom ételek, sütik, torták, palacsinták (a nutellás csodás volt!!), üdítők és némi sör, majd kezdett elnéptelenedni az addig jókedvtől, kacagástól hangos érdi sporttelep. Akik még maradtak azok együtt szurkoltak a Magyar labdarúgó válogatottnak, hogy sikeresen vegye az EB selejtező mérkőzést. Szuper nap volt és a közel 400 résztvevő láthatóan jól érezte magát. Köszönjük a szülők egész éves hozzáállását, segítségét. Jövőre veletek ugyan itt!!

Hajrá Zöld! Hajrá Érd!

Természetesen köszönet jár támogatóinknak, akik nélkül nem lehetett volna ilyen jóhangulatú az Érdi VSE Családi napja!

Köszönet: Érd Város Önkormányzatának

DI-FER autócsoport

UTAST ELLÁTÓ

Aranyalma 2002 Kft

Pénzes Árpád

Katica cukrászda

Szántó Imre (szikvíz)

Kertész Mónika

Gachályi Ferenc

Kovács „Sulcz” Ferenc

Versits Antal

Romics Ervin

Balogh István (fotó)

Schneller Szilvia (ugrálóvár)