Túl az ősz harmadik Bozsikján U10-eseink

Már a harmadik tornára került sor az OTP Bank Bozsik Programban ősszel az U10-es korosztály számára. Oláh Sándor együttese hozta a sormintát és háromból két meccsét nyerte meg.

“Az utolsó előtti őszi Bozsik tornán voltunk érdekeltek, a már megszokott Érdi sporttelepen. Ragyogó időben kezdődtek az összecsapások. Három mérkőzést játszottunk, sorrendben az SZLK (Százhalombatta), a Nagytétény és a LIVER (Budaörs) csapatai ellen.  Az előző Bozsikhoz hasonlóan egy vereség mellett két győzelmet ünnepelhettünk.
Az első mérkőzésen ki-ki meccset játszottunk. Sajnos ha helyzetbe kerültünk rossz döntéseket hoztunk, viszont ellenfelünk két egyéni hibát kihasználva két könnyű gólt szerzett. Így alakult ki a 2-0 végeredmény. A második mérkőzés előtt felhívtam a srácok figyelmét az edzésen tanultakra, illetve az öltözőben megbeszélt dolgokra, elsősorban a labdakihozatalra, mert az nem működött jól az első összecsapáson. Szerencsére sikerült változtatni, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki és ugyan csak kettőt sikerült gólra váltani, de megszereztük a győzelmet. A harmadik mérkőzésen már minden tökéletesen működött. Jól hoztuk ki a labdát saját kapunk elől, jól támadtunk le, és labdavesztés után is sikerült a visszatámadást jól végrehajtani. Nem is lehetett más az eredmény, mint magabiztos győzelem. Nehéz is volt a nap “legjobb” játékosát kiválasztani, mert mindenki megérdemelte volna az elismerést”

– Oláh Sándor.