Elhalasztottuk a hétvégi bajnokit

Mint ismert, elképesztő sérüléshullám sújtja az elmúlt hetekben az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapatát. Limperger Zsolt néhány nap alatt mindhárom kapusát elvesztette, így – köszönhetően a Somogy megyei klub beleegyezésének – az október 24-én, 13 órakor kiírt, Kaposvári Rákóczi FC elleni mérkőzést elhalasztottuk.

Az elmúlt hetekben felületeinken is számos alkalommal beszámoltunk róla, hogy szinte hétről hétre egyre több játékos bajlódik sérüléssel az Érdi VSE-nél.

Kalmár Domonkos még a Puskás Akadémia FC II ellen szenvedett súlyos sérülést, Molnár Dániel és Kovács Botond egy-egy néhány héttel ezelőtti edzésen dőlt ki hosszú időre a csatasorból. Kollega Krisztián bár a Tatabánya ellen visszatért, még a félidő előtt ismét megsérült. Mellettük az elmúlt találkozókon Bozsoki Imre sem volt hadrafogható állapotban, a hétközi, Andráshida elleni mérkőzésre is csak vészkapusként lett nevezve, mert a meccs előtti edzésen Borek Norbert is súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett, miközben Nagy Endre betegséggel küszködik. A zalaiak elleni mérkőzésen pedig előbb Gubacsi Zoltán húzódott meg, majd a szünetben Kertész Ferenc, az érdiek csapatkapitánya, kapusa vált ki hajlító-sérülés miatt.

A sérüléshullám miatt az Érdi VSE-nek jelenleg nincs felnőtt kapusa, ezért kérvényezte a Kaposvári Rákóczi FC elleni, október 24-én, 13 órára kiírt NB III-as bajnoki mérkőzés elhalasztását, melyet a somogyi klub sportszerűen elfogadott, így a 14. fordulóban kiírt találkozóra később, a tervek szerint november 24-én, 16 órától kerül sor.

Köszönjük a Kaposvár korrekt hozzáállását az ügyhöz, labdarúgóinknak pedig mielőbbi felépülést kívánunk!