Lezártuk az intézményi Bozsik-szezont

8 pályán, több mint félszáz labdarúgópalántánkkal zártuk le az intézményi Bozsik-program idei szezonját.

Az év utolsó tornáján rengeteg ismerős arccal találkoztunk, akik a szezon többi tornáján is részt vettek akár az Ercsi úti sporttelepen, akár a Batthyány tornacsarnokban.

A remekül szervezett és jó hangulatú évzáró foglalkozáson nyolc pályán vívott barátságos mérkőzést egymással a több mint félszáz lurkó, akik szüleinek is köszönettel tartozunk, hogy egész évben hozták gyermekeiket a tornákra és edzésekre is.

A közel háromnegyed órás játék után minden focistánk egy-egy aranyérmet, labdát és oklevelet vehetett át az Érdi VSE edzői stábjától. A családias hangulatú évzárón három-három játékosunk különdíjakat is kiérdemelt a legügyesebb és legszorgalmasabb sportolók kategóriájában.

Az évzárón elhangzott, jövőre változik az U7-es korosztály szakmai stábja, Bozsoki Imre az U10-es és U11-es korosztályokkal foglalkozik a következő idénytől, helyét Papp Gábor veszi át.

A következő szezonra az edzések augusztus elején kezdődnek és a várható magas létszám miatt ebben a korosztályban három edzőt alkalmazunk, Papp Gábor mellett továbbra is a legapróbbakkal foglalkozik ifj. Novák Ferenc és Németh József is.

https://www.facebook.com/erdivse/posts/1488091308019090