Pozitív Bozsikot zárt az U11

Három mérkőzést játszott Tárnokon az Érdi VSE U11-es csapata. Csiszár Zoltán együttesének ugyan az első meccsen akadtak gondjai a támadások befejezésével, ám a második és harmadik találkozóra ebben is feljavultak a fiatalok.

– Nagyon pozitív nap volt. Már a bemelegítés jól sikerült. Összeszedettek és koncentráltak voltak a játékosok. Bár az első meccs nem ezt tükrözi, hiszen nem tudtunk betalálni az ellenfél kapujába több szépen kidolgozott helyzet után sem, nekik viszont sikerült. Aztán, ami az első mérkőzésen nem sikerült, az összejött a második és harmadik találkozón is. Elől tetszetős támadásokat építettünk és fejeznünk be góllal. Míg hátul minden labdáért becsületesen megküzdve vagy remek kapus teljesítménnyel fűszerezve oldottuk meg jól a kialakult szituációkat. Nagyon jó érzés volt az, hogy először volt gond a sok jó teljesítményből választani egyet, végül az oklevelet Páncsity Dominik kapta kiemelkedő védő munkájáért – Csiszár Zoltán.

A csapat tagjai: Nikolics Bence, Maczkó Dominik, Páncsity Dominik, Tajerling Áron, Ujszászi Márk, Gajda Máté, Túróczi Máté, Pásztói Bálint, Kiss Martin