Bravúrra készülünk!

Megkezdi szereplését a Magyar Kupában az Érdi VSE, amely szeptember 21-én, 15 órától az Ercsi úton az élvonalbeli Diósgyőri VTK-t fogadja.

Nem lesz egyszerű dolga Limperger Zsolt csapatának, hiszen rutinos, nemzetközi szinten is tapasztalattal rendelkező játékosok érkeznek a DVTK színeiben Érdre.

Ugyan a miskolciak nem kezdték jól az NB I-es idényt, hiszen első öt meccsükből csupán egyet nyertek meg négy vereség mellett, ám a szakmai stáb azóta változott, s Fernando Fernandez helyét Feczkó Tamás vette át a kispadon. Az új impulzus hatására pedig legutóbb, hazai pályán visszatért a győzelem útjára a Diósgyőr, amely az újonc Zalaegerszeget verte 1–0-ra.

Az érdiek is egy kisebb gödörből próbálnak kilábalni, hiszen a hazai, Ménfőcsanak elleni döntetlen után Lipóton fájó pofonba szaladtak bele, ezt viszont legutóbb, a Komárom elleni rangadón javították is a 2–0-s sikerrel. Az Érdi VSE játékosai számára azonban egy NB I-es csapat ellen nincs szükség extra motivációra.

– Azt kérem a srácoktól, hogy

mindenki hozza ki magából a maximumot, ne ijedjenek meg az ellenféltől, hanem a saját játékunkra koncentráljanak

és ami a legfontosabb, ami bennük van, azt adják ki magukból. Ha ezt megtesszük, akkor elégedettek lehetünk, de hogy mire lesz elég, azt csak a meccs után tudjuk meg – kezdte Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

– Majdhogynem minden ellenünk szól, hiszen Diósgyőrben edzőcsere volt, ez mindig új impulzus egy csapatnál. Első meccsüket is hozták a Zalaegerszeg ellen, nincs hétközi forduló, tehát azt sem lehet mondani, hogy rotálni fognak,

bár nem látok az ellenfél edzőjének fejébe. Ezek az apró tényezők mind ellenünk szólnak, de ha mindenki kihozza magából a legtöbbet, akkor elégedettek leszünk, csak bátran kell fociznunk – jegyezte meg Limperger Zsolt, aki nem számíthat Májer Gergőre, hiszen a jobbhátvéd még szigetszentmiklósi időszakában kapott négy mérkőzésre szóló eltiltást.

A szeptember 21-én, 15 órakor kezdődő Érdi VSE–DVTK mérkőzést Horváth Tibor vezeti, segítői Huszár Balázs és Tinnyei Zsolt lesznek.

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a rendőrség intézkedése folytán gépkocsival nem lehet behajtani a sporttelep területére, így a szurkolók a szemközti temető parkolóját vehetik igénybe. Kapunyitás: 14.00. Felnőtt jegyek: 700 ft; diák, nyugdíjas jegyek: 500 ft.

Magyar Kupa, főtábla, 6. forduló, a legjobb 64 közé jutásért
09.21., 15.00:
Érdi VSE–DVTK

HÉTVÉGI PROGRAM!

Felnőtt csapatunk mellett további hét korosztályos együttesünk méreti meg magát. U19-es és U17-es alakulataink szombaton Biatorbágyon játszanak, míg U15-ös és U14-es gárdáink a Dunaújvárost fogadják. U16-os lányaink számára is megkezdődik a szezon, hiszen a második fordulóban a REAC nem állt ki az érdiek ellen, akik így egy zöld asztalnál 3 – 0-ra megnyert mérkőzés után Balassagyarmaton kezdenek.

Bozsikos csapataink közül U12-es és U13-as korosztályunk vasárnap délelőtt Százhalombattán, U10-es és U11-es együtteseink pedig szombaton Tárnokon szerepelnek.

U19, III. osztály, Középnyugati csoport, 4. forduló
09.21., 12.00:
Viadukt SE-Biatorbágy–Érdi VSE

U17, III. osztály, Középnyugati csoport, 4. forduló
09.21., 10.00:
Viadukt SE-Biatorbágy–Érdi VSE

U16 lány, ¾ pályás I. osztály, Közép csoport, 3. forduló
09.21., 10.00:
BSE Palóc Farkasok–Érdi VSE

U15, II. osztály, Középnyugati csoport, 4. forduló
09.21., 12.00:
Érdi VSE–Dunaújváros PASE

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 4. forduló
09.21., 12.00:
Érdi VSE–Dunaújváros PASE

U12, U13, OTP Bank Bozsik-program, 09.22.: Százhalombatta

U10, U11, OTP Bank Bozsik-program, 09.21.: Tárnok