Kiütéses hazai győzelem!

Remek játékkal aratott kiütéses sikert az Érdi VSE U19-es csapata az újonc Bicskei TC ellen a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának harmadik fordulójában.

– Első hazai mérkőzésünket játszottuk az újonc Bicske csapatával. A várakozásoknak megfelelően kezdtük a mérkőzést, sokat volt nálunk a labda, jól járattuk, kerestük a réseket az ellenfél védő vonalában. Sokszor sikerült megbontanunk a szélső védelmüket és ezáltal sok helyzetet tudtunk kialakítani, amiből három gólt sikerült szereznünk az első játékrészben. A második félidőre teljesen átadták a területüket beszorultak saját térfelükre, és szép támadásokat tudtunk vezetni és a gólok is jöttek. A mai mérkőzésen szervezettek voltunk a támadójátékot tudtuk gyakorolni és ilyen arányban is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak! – Serfőző István.

U19, III. osztály, Középnyugati csoport, 3. forduló
Érdi VSE – Bicskei TC 9 – 0 (3 – 0)
Gól: Nagy Richárd (9., 30.), Pintér Olivér (35., 81. – az elsőt büntetőből), Berki Tamás (47.), Fodróczy Gergely (60.), Krizsai Armand (68.), Kertész Bence (68. – büntetőből), Krámos Gyula (87.)