2019. június 17.

Remek családi nappal búcsúztattuk az idényt!

Másodszor tartotta meg Évzáró Családi Napját az Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelepen.

Szinte már reggel 9 órakor rekkenő hőség uralkodott országszerte, így természetesen az Ercsi úton is, ahol szépen gyülekeztek a legfiatalabb labdarúgópalánták, hiszen a családi nap nyitányaként az Ovifoci Programban szereplő hét érdi óvoda gyermekeinek mutattuk be a sporttelepet, illetve az egyesületben folyó kiváló szakmai munkát. Az egyórás, két pályán zajló játékot láthatóan élvezték a gyermekek, így reméljük, rájuk és szüleikre is jó benyomást tett a program idei záró eseménye, s augusztusban, az U7-es korosztály felkészülésének kezdetén viszontlátjuk a gyermekeket.

Az Ovifoci Program közben már szépen gyülekeztek az Érdi VSE már igazolt labdarúgói és az ő családjaik is, hiszen az Évzáró Családi Nap minden Érdi VSE-snek szólt. A program is színes volt, a finom ebéd és a hűsítő italok mellett azért bőven volt alkalom a mozgásra is, így például a vízifocit is mindenki kipróbálhatta. Emellett viszont két animátor is elkalauzolt bennünket a teqball világában, de a hagyományos foci és a lábtengó sem maradhatott ki a kínálatból.

Mint az ilyen eseményeken lenni szokott, idén sem maradt el – pláne Apák Napján – az Apa-Fia foci, ahol a gyermekek is számot adhattak tudásukról szüleiknek.

Azért a felnőtt csapat néhány tagja sem pihent, Bozsoki Imre és Kertész Ferenc párosa gigászi küzdelemben győzte le három szettben (21:19, 16:21, 21:17) Ebedli Zoltán és Melczer Vilmos kettősét lábtengóban, amíg a legkisebb, Bozsikos csapatok évzárói zajlottak.

Reméljük, mindenki feltöltődött élményekkel a nyárra, s augusztusban a megérdemelt pihenő után újult erővel vág neki a felkészülésnek! Aki mégsem, az pedig a kéthetes napközis táborban vezetheti le fennmaradt energiáit vagy fejlődhet tovább!

A képek önmagukért beszélnek, de reméljük, mindenki jól érezte magát Évzáró Családi Napunkon! Köszönjük, mindenkinek, aki eljött!Hajrá Érd!fotók: Balogh István, Domonkos Bálint

Közzétette: Érdi VSE – 2019. június 17., hétfő