Az utolsó előtti Bozsik…

Az Érdi VSE U13-as korosztálya utolsó előtti Bozsik-programján vett részt Százhalombattán, amely nem csak az idény, hanem a korosztály számára is az utolsó előtti ilyen torna volt.

Ezúttal Százhalombatta volt a rendezője a negyedik tavaszi Bozsik-tornának. Négy meccset játszottunk pihenő nélkül. 90 százalékig elégedett vagyok a látottakkal. Sőt, többet kaptam mint amit előzetesen vártam. És megint bebizonyosodott, hogy mindig az a legjobb csapat, ami éppen pályán van. Mert sokan hiányoztak, de akik ott voltak, azok kellemes meglepetést okoztak. Voltak többen, akiknek ez volt az első tornájuk. Jó volt a hozzáállás, jó volt a játék. Több, edzéseken gyakorolt játékhelyzet-megoldás is visszaköszönt. Ez számomra egyértelműen azt jelzi, hogy fejlődik a társaság és nemcsak lábbal, de fejben is” – értékelt Koller József.

Az Érdi VSE-ből az oklevelet ezúttal Tóth József kapta a középpályán nyújtott jó teljesítményéért. Koller József együttese május 26-án, Sóskúton zárja a Bozsik-programot, míg a következő idényt már nagypályán kezdi meg.