Óriási győzelem!

Szilágyi Levente góljával nem kis meglepetésre 1–0-ra győzött az Érdi VSE U14-es csapata az ötödik helyezett Dunaújvárosi PASE ellen.

Egészen összeszedett és fegyelmezett játékot mutatott Habos Gergely csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 23. fordulójában a Dunaújváros ellen. A vendégek ugyan próbálták saját kapuja elé szögezni a házigazdákat, de az érdiek több remek támadást vezettek, míg a jól záró védekezésnek köszönhetően nem hagyták kibontakozni a DPASE támadóit.

A kiváló iramú első félidőt követően aztán kisebb szenzációba torkollott a meccs, ugyanis egy előreívelt labdánál az érdiek támadója, Szilágyi Levente kihasználta az ellenfél hibáját, s egyedül vezethette a labdát a kapura, majd a kapus felett gyönyörűen lőtt a kapuba, megszerezte ezzel a vezetést az érdieknek.

A folytatásban ugyan a DPASE-nak volt több lehetősége, de egy ziccert leszámítva igazán nagy veszélyt nem jelentett az érdi kapura, így Habos Gergely együttese remek meccset nyert meg 1–0-ra.

Egy nagyon jó iramú mérkőzésen szenzációs győzelmet arattunk! Az egész csapat maximális koncentrációval, ragyogó játékkal futballozott! Amit edzéseken gyakoroltunk, viszont láttam a pályán is és ez nagy elégedettséggel tölt el. A legnagyobb öröm számomra mégis az volt, amit a mérkőzés lefújása után a srácokon láttam. Az a kitörő boldogság azt bizonyítja, hogy a foci több, mint egy sport. Természetesen ezt a sikert is a helyén kell kezelnünk és készülni a következő mérkőzésre” – fogalmazott Habos Gergely.

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 23. forduló
Érdi VSE–Dunaújvárosi PASE 1–0 (0–0)
Gól: Szilágyi Levente (47.)
Jók: Az egész csapat
Kiemelkedően jók: Zalavári Gergely, Nikolics Dominik, Szilágyi Levente