Több játékos is megérdemelte volna az oklevelet

Sóskúton rendezték az U11-es korosztály utolsó előtti Bozsik-tornáját, ahol az Érdi VSE korosztályos alakulata remek mérkőzéseket játszott.

Ebedli Zoltán együttese előbb a Herceghalommal, majd a Százhalombattai VUK SE-vel, végül a Százhalombattai LK-val mérte össze erejét, s az érdiek tizenkét lőtt mellett csupán három gólt kaptak.

Nagyon ügyesek voltak a srácok. A második meccsen ugyan kettő nullra kikaptunk, de szó szerint kétszer jött át az ellenfél a félpályán. Jól játszottunk, csak a gól nem jött össze. A Százhalombattai VUK pedig kétszer szépen eljött kontrából és berúgta a helyzeteit. Ezt nem tudom felróni a srácoknak, mert végig támadtunk, nem álltunk vissza védekezni. Nem jött össze a gól, de nem baj, mert ilyen is van a fociban. Az első és a harmadik meccset viszont fölényesen nyertük. A játék képe is jó volt, illetve azt, amit gyakoroltunk helyenként viszontláttam” – mondta Ebedli Zoltán.

A legügyesebb játékosnak járó oklevelet ezúttal a hat gólt jegyző Czikó Bence kapta, de több másik játékosnak is kijárt volna az elismerés.