„Két és fél nagyon jó meccset játszottunk”

Három mérkőzést játszott az Érdi VSE U11-es csapata a Bozsik-program tárnoki állomásán. Az érdiek tíz játékossal érkeztek, s a diósdiakkal, a házigazda tárnokiakkal, valamint a törökbálintiakkal mérték össze tudásukat.

A legügyesebb játékosnak járó oklevelet ezúttal Kállay Martin kapta

„Két és fél nagyon jó meccset játszottunk. Most volt minden, végre nem egy hagyományos, langyos Bozsik, hanem egy küzdelmes, hajtós torna volt. Nagyon tetszett a srácok hozzáállása – két és fél meccsig. Mert az utolsó meccs második része, nem is nem tetszett, mert a nagy melegben elfáradtak. Az első két meccs nagyon jó volt, az elsőt a Diósd ellen játszottuk, szép gólokat szereztünk. Szokás szerint ezen az első két meccsen tudtuk megvalósítani azt, amit szerettünk volna. A második meccs is jó volt. Igaz, ott kikaptunk, de meg voltak a helyzeteink, viszont a Tárnok kapusa nagyon jól védett. És végül játszottunk egy harmadik meccset a Törökbálinttal, ami küzdelmesre sikerült, de megtapasztalhatták a srácok, hogy nem csak szép oldala van a focinak, tehát erre jó volt” – értékelt Ebedli Zoltán.

A legügyesebb játékosnak járó oklevelet ezúttal Kállay Martin kapta, ám Ebedli Zoltán elmondta, mellette több jó egyéni teljesítmény is volt csapatában.

KÉPGALÉRIA!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.906856056142621.1073741950.254319958062904&type=1&l=6b3ef5016a