Magabiztos győzelem a hatpontos rangadón!

5–1-es győzelmet aratott  az Érdi VSE U19-es csapata a Gárdonyi VSC ellen a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának 16. fordulójában.

Aktívan, lendületesen kezdte a Gárdony elleni mérkőzést Habos Gábor együttese. Az érdiek az első percekben többször is veszélyeztettek a szélekről beadott labdákkal. Majd kissé alábbhagyott a lendület és a vendégek is megszerezhették volna a vezetést, ám a 27. percben Pintér Olivér értékesítette a Hajós János által kiharcolt tizenegyest, majd a szünetig még Felde Márk egy szép egyéni akció végén majdnem húsz méterről lőtt ballal, laposan, lövése pedig a kapufáról jutott a vendégek kapujába.

A fordulás után Hajós János egy kijátszott akció után növelte az érdi előnyt, majd a 65. percben Végh Norbert egy jobboldali szögletre remek ütemben érkezett a rövidre, ellenfelét megelőzve pedig a kapuba bólintott. Négy perccel később pedig Bessenyei Zalán is betalált. A végjátékban ugyan megfogyatkozott az érdi csapat Sztojka Renátó kiállítása miatt, ezt kihasználva pedig szépített a Gárdony, de az Érdi VSE így is 5–1-es győzelmet aratott.

„Helyenként jó játékkal, magabiztosan nyertük meg a hatpontos rangadót és feledtetni tudtuk a múlt heti, csúfos vereséget, ezért gratulálok a csapatomnak” – fogalmazott Habos Gábor.

U19, III. osztály, Középnyugati csoport, 16. forduló
Érdi VSE–Gárdonyi VSC 5–1 (2–0)
Gólszerzők: Pintér Olivér (27.), Felde (35.), Hajós (60.), Végh (65.), Bessenyei (69.)
jók: Végh Norbert, Felde Márk, Hajós János