„Megtapasztalták, hogy ez a sport egy életérzés”

Nagyot küzdött, remekül játszott és hajtott a győzelemért (de legalább a döntetlenért), mégis vereséget szenvedett az Érdi VSE U14-es csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 15. fordulójában.

Habos Gergely csapata a 26. percben megszerezte a vezetést a Budafoki LC ellen, amikor Micskó Máté volt eredményes, s a szünetre is egygólos hazai vezetéssel vonultak a csapatok, ám a fordulás után előbb egyenlített, majd átvette a vezetést a vendég csapat. Az érdiek ugyan ismét egyenlíteni tudtak, de a 2–2 nem tartott sokáig, amikor a 72. percben ismét vezetett a Budafok. Hiába remekelt az utolsó tíz percben is az érdi csapat, nem tudott pontot szerezni.

„Küzdelmes mérkőzés volt, az egyik legjobb játékunkat mutattuk a szezonban. Aki látta ezt a meccset, az tudja, hogy ehhez a szinthez képest egy parádés mérkőzést láthatott. Fordulatos, küzdelmes, harcias, de játékban is felvettük a versenyt a jó erőkből álló Budafokkal. Mindenkivel meg vagyok elégedve, a játékosok a 120 százalékot adtak ki magukból. A mérkőzés alakulása miatt úgy gondolom, a realitás egy pont minimum lett volna, de egy olyan meccs volt, hogy minden lehetett volna. Sajnáltam a srácokat a végén, egy-két játékosban ez mély nyomot hagyott, de erről szól ez a sportág. Ezért is vagyok boldog, mert végre megtapasztalták, milyen, ha ott van a kezükben a sansz. Ez most nem jött össze, de legalább megtapasztalták, hogy ez a sport egy életérzés” – értékelt Habos Gergely

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 15. forduló
Érdi VSE–Budafoki LC 2–3 (1–0)
Gólszerzők: Micskó (26.), Hübscher (70.)
Jók: Mikó Márk, Berki Gergő, Micskó Máté, Berényi Dominik, Fodróczy Gellért