Heti program: Rangadó következik!

Az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában a tabella második helyén álló Érdi VSE az éllovas Kaposvári Rákóczi FC-t fogadja az Ercsi úti Sporttelepen.

Egyelőre furcsán kezdődött a harmadosztályú labdarúgó bajnokság tavaszi idénye, hiszen a 17. forduló mérkőzéseit – egy kivétellel – el kellett halasztani. Az érdiek így a harmadik helyezett FC Ajka ellen kezdték a tavaszt, amelytől 3–1-re kikaptak. Ezt követően ugyan már pótolták a Pénzügyőr SE elleni mérkőzésüket a tizenhetedik fordulóból, melyet 2–1-re megnyertek, de legutóbb egy jó iramú mérkőzésen 3–2-re kikaptak a III. kerületi TVE-től.

A Kaposvár a Csorna ellen aratott idegenbeli győzelemmel nyitott (0–1), majd a Pápai Perutz FC-t küzdelmes mérkőzésen győzte le 2–1-re. Ezt követően még a Dunaharaszti MTK elleni mérkőzését a héten pótolja az eredeti, tavaszi nyitófordulóból.

A két csapat csatája nagy tétet tartogat, hiszen egy hazai sikerrel az érdiek továbbra is tapadnának az éllovasra, míg vendégsiker esetén a Somogy megyei társulat elhúzhatna főbb riválisaitól.

Az Érdi VSE további kilenc alakulata is pályára lép a hétvégén. A második csapat Szigetbecsén, a nők a fővárosban a Metis vendégeként lépnek pályára. Az U19-es és U17-es egységek a Gárdonyt, az U16-os lány csapat pedig a Veszprémet fogadja. Az U15-ös és U14-es együttesek pedig éppen a Gárdonyhoz utaznak.

Két, a Bozsik-programban szereplő csapat számára is megkezdődik a tavaszi, kültéri idény. Koller József U13-as társulata Diósdon, Ebedli Zoltán U11-esei pedig Budaörsön szerepelnek.