Első meccs, első győzelem!

Lejátszotta a tavaszi idény első mérkőzését az Érdi VSE női együttese, amely a Pest megyei ¾ pályás bajnokság Nyugati csoportjának 10. fordulójában a Szentendre VSE-t verte 6–0-ra.

Csupán négy percet kellett várni az első érdi gólra a Szentendre ellen, amikor Lőrincz Teréz volt eredményes, de ő és csapata szűk negyed óra elteltével már három gólnál járt a mindössze kilenc játékossal érkező vendégekkel szemben. A szünetig ugyan tartotta magát az ellenfél, de a fordulás után nem sokkal előtt Lőrincz megszerezte egymaga és csapata negyedik gólját, majd Jánváriné Sziráki Ivett is betalált, így eldőlt a mérkőzés. Az érdiektől hét perccel a vége előtt Lőrincz ismét eredményes volt, s vezetésével az Érdi VSE 6–0-s győzelmet aratott.

Lőrincz Teréz ötöt vágott a Szentendrének

„Számítottam erre a győzelemre. Kötelező győzelemre vettem, bár mindig ezek a legnehezebbek, de ezt akadály nélkül tudtuk végrehajtani. Jól játszott a csapat. Van még mit fejlődni, kombinatív játékban volt némi hiányérzetem, de a hat null magáért beszél. Gratulálok a csapatnak! Lőrincz Teréz öt gólt lőtt, remélem, ezt a formáját megtartja, ahogy a védelem is, amely kapott gól nélkül hozta le a meccset. Az ellenfélnek is gratulálok, mert csere nélkül, egy sérülttel érkezett, így előttük is le a kalappal” – értékel Takács György.

Pest megyei ¾ pályás női bajnokság, Nyugati csoport, 10. forduló
Érdi VSE–Szentendre VSE 6–0 (3–0)
Gólszerzők: Lőrincz Teréz (4., 12., 14., 56., 73.), Jánváriné Sziráki Ivett (57.)
Jók: Lőrincz Teréz, Parádi Gabriella, Marcsányi Mária, Hegedűs Viktória