Ezt a sportot gólra játsszák

Hiába tette oda magát mindenki, hiába volt meg a temérdek lehetőség, az Érdi VSE U15-ös csapata egygólos vereséget szenvedett a Budafoktól a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 15. fordulójában.

Remekül játszott, s saját kapujához szögezte az Érdi VSE U15-ös alakulata a Budafokot, de egy baloldali vendég szabadrúgás után egy védelmi hibát kihasználtak a vendégek, s ugyan az érdiek hiába dolgoztak ki sok helyzetet, ezekkel nem tudtak élni. Sőt, a hajrában egy szerencsétlen mozdulat után Krámos Dominik fejét beverte a hálótartó oszlopba, emiatt kórházba kellett szállítani. A hiánya után még jobban küzdött a hazai csapat, de nem tudott egyenlíteni, így egygólos vereséget szenvedett.

„Egygólos mérkőzést játszottunk, sajnos nem mi rúgtuk azt az egyet. Egy szerencsétlen védekezési hiba volt. Domináltunk a mérkőzésen, a döntetlent mindenképp, de talán győzelmet is érdemeltünk volna. A csapat morálisan jól teljesített, végig mentünk, saját kapujukhoz szegeztük őket, de ezt a sportot gólra játsszák, így kikaptunk. Reméljük, hogy javíthatunk. Az egész csapat jól teljesített” – értékelt Papp Gábor.

Krámos Dominiknak mielőbbi gyógyulást kívánunk!

U15, II. osztály, Középnyugati csoport, 15. forduló
Érdi VSE–Budafoki LC 0–1 (0–1)