Gól akcióból, gól szabadrúgásból, gól szögletből!

Ez ám a mesterhármas! Kertész Bence akcióból, szabadrúgásból és szögletből is bevette a Csákvári TK kapuját, s vezérletével 3–1-re győzött az Érdi VSE U15-ös csapata a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 12. fordulójában.

Hat perc elteltével akcióból, negyed óra után szabadrúgásból is betalált az Érdi VSE támadója, Kertész Bence, majd ugyan a második játékrészben szépített a házigazda Csákvár, de a 3–1-es idegenbeli érdi sikert a mérkőzés vége előtt két perccel Kertész Bence állította be, amikor szögletből tekert a kapuba.

– Nem játszottunk jól, felvettük az ellenfél játékát, elrugdostuk a labdákat, emiatt elkezdtünk kapkodni, abban bíztunk, hogy az ellenfél hibázik. Az első gólnál egy kipattanót berúgtam, aztán a másodiknál kihasználtuk a szabadrúgást, végül szögletből is betekertem egyet – mondta pályafutása harmadik mesterhármasát jegyző Kertész Bence.

– Hétvégén ugyanazt a játékmódot használtuk, mint ami az előző két meccsen sikeresen bevált, azt a sündisznó módot, ami leginkább fekszik a jelenlegi játékoskerethez. Ez most eredményes is volt, de a győzelemhez kellett egy extra teljesítmény is. Ugyanezen az úton kell továbbmenni, de nyilván  idő kell hozzá, hogy a játékosok technikailag is felzárkózzanak. Helyenként a játékot is tudom dicsérni, de a hozzáállást feltétlenül, úgy néz ki, ez sztenderd lesz – értékelt Papp Gábor.

U15, II. osztály, Középnyugati csoport, 12. forduló
Csákvári TK–Érdi VSE 1–3 (0–2)
Gólszerző: Kertész Bence (6., 15., 78.)
Jók: Kertész Bence, Fügedi Ákos, Ujhelyi-Szekrényes Norbert