Kilenc játékossal Tárnokon

Három mérkőzésen egy győzelem és két vereség az Érdi VSE U11-es csapatának mérlege a Bozsik-program Tárnokon rendezett harmadik fordulójában.

Ebedli Zoltánék az őszi évad utolsó előtti Bozsik-programján vettek részt Tárnokon, ahol az Érdi VSE-t kilenc játékos képviselte.

– Kilenc játékossal három meccset játszottunk. Az első két meccs nem úgy sikerült… Előbb a törökbálinti focisulitól, majd a Zsámbéktól is, kikaptunk végül a Diósdot simán legyőztük. Az első két meccsen nem voltam elégedetlen, de láttam, hogy nem sikerült semmi, amit elterveztünk. A labdakihozatalok jók voltak, de a kapura nem voltunk veszélyesek, de van ilyen, hogy semmi nem jön össze – mondta Ebedli Zoltán, az Érdi VSE U11-es csapatának edzője.  A csapat legügyesebb játékosának járó oklevelet Szelp Máté kapta meg.

– Próbálgatjuk megvalósítani a dolgokat, tehát elégedett vagyok, legutóbb, Százhalombattán korunkbeliekkel játszottunk, most pedig szinte csak U11-es játékosok ellen voltunk, így nekünk van egy, másfél év lemaradásunk a korosztályhoz képest. De elégedett vagyok, akarnak, mennek, gólokat is sokat rúgnak, a labdakihozatal is kezd jó lenni, de az ellenfél térfelén lévő játékot még csiszolni kell – tette hozzá.

Az U11-es korosztály következő tornáját novemberben az Érdi VSE Sporttelepén tartják.