Limperger Zsolt komplikált meccsre számít Csornán

Az Érdi VSE NB III-as felnőtt együttese a Nyugati csoport tizenegyedik fordulójában Csornára látogat, emellett további nyolc gárda is pályára lép.

Az előző idényben ötödik helyen végzett, ennek ellenére a 2017/2018-as idényben a tavalyi várakozásokhoz képest alulteljesített a Csornai SE, amely tíz kör után csupán két győzelmet tudott elkönyvelni nyolc vereség mellett. A Győr-Moson-Sopron megyei alakulat csak a két csepeli csapatot, a Csepel FC-t és a THSE-Szabadkikötőt tudta legyőzni. Ezek mellett Ajkán, Kaposváron, Andráshidán, a BKV vendégeként, Veszprémben és Pápán is kikapott, de otthon a III. kerületi TVE-vel és a Dunaharaszti MTK-val sem bírt. Ennek következtében a nyolcadik fordulót követően edzőt váltott a Csornai SE, s Bognár Zsolt helyett Horváth Dénes ült le a csapat kispadjára.

A csornaiak az idei kiírásban eddig kilenc gólt szereztek, s huszonkét találatot kaptak. Legeredményesebb játékosuk a négygólos Serfőző Bence.

Érdekesség, hogy az Érdi VSE vezetőedzője, Limperger Zsolt az idény előtt adott interjújában a Csornát is a közvetlen riválisok közé sorolta.

– Remélem, nem bódít el minket, hogy hol áll most a Csorna. Rengeteg sérültje volt, azok viszont a Pápa ellen már visszatértek. Edzőcsere is volt, az pedig rövidtávon mindig egy új impulzust ad a csapatoknak.

Egy komplikált meccsre számítok. A Csorna nem oda való, ahol most van, de ahhoz, hogy mi elől tudjunk maradni, nyernünk kell

– fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt.

Az október 21-én, szombaton, 14.30-tól kezdődő Csornai SE–Érdi VSE mérkőzést Sipos Tamás vezeti, segítői Imrő János és Molnár István lesznek. A találkozót élőben közvetítjük az erdivse.hu-n!

A felnőtt NB III-as csapat mellett az Érdi VSE II a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának kilencedik fordulójában, október 22-én, 13.30-tól a Délegyháza KSE-t fogadja. Ezt megelőzően az Érdi VSE női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának hatodik körében 10 órától a Tárnok KSK-t fogadja.

Az U19-es és U17-es csapatok szombat délelőtt hazai környezetben játszanak a Holler UNFC-vel, míg ezzel egy időben az U15-ös és U14-es gárda Diósdra látogat.