Csornai SE–Érdi VSE – élő közvetítés!

Köszöntjük olvasóinkat a Csornai SE–Érdi VSE élő közvetítésén az NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójában. Cikkünk folyamatosan frissül!

Véget ért a mérkőzés! Csornai SE-Érdi VSE 0-1! Összefoglaló és értékelések hamarosan!

90+3. perc: érdi akciót követően Németh Gábor Vince adott keresztbe, Koós Gábor nem tudott lőni, így Kárász Krisztiánhoz továbbított, ő pedig nem talált kaput.

90+1. perc: jobboldali szabadrúgás a Csornánál. A beadás helyett a kipattanón lévő Kis Szabolcs lőtt – két méterrel mellé.

90. perc: véget ért a rendes játékidő, Sipos Tamás két percet hosszabbít.

89. perc: Kónya Benjámin maradt üresen középen, a kaputól húsz méterre, lövése Nagy Szabolcson megpattanva ment szögletre. Koós Gábor a hosszúra, Kárász Krisztián felé tekert, de utóbbi nem tudott fejelni.

88. perc: Koós Gábort buktatta Csikós Sándor a félpályán, de a Bozsoki imre által előrelőtt labdát Csikós Kárász Krisztián elől kifejelte.

87. perc: nem alakul ki folyamatos játék, apró szabálytalanságokkal tördelt a mérkőzés.

85. perc: Pál Szabolcs játszott össze Koós Gáborral, utóbbi 25-ról tüzelt, de még a tizenhatos előtt blokkoltak a hazaiak.

83. perc: Kelemen Patrik ismét lent marad, úgy tűnik, nem tudja folytatni. Csere is lesz, Hegedüs Norbert érkezett a helyére.

81. perc: kinyílt a vendég csapat, a baloldal üresen maradt, de Koós Gábor visszaért és blokkolt, így Serfőző Bence nem érhette el a labdát. A bedobás után nem jó a baloldali hazai beadás, amely csúnyán fölément…

78. perc: előbb az érdi, majd a csornai együttes adott be a jobboldalon, de egyik sem talált társat…

77. perc: Kis Szabolcs adott be baloldalon, Bozsoki Imre mentett, majd az érdiek nem tudtak felszabadítani, csak egy csornai szabálytalansággal. Majd egy érdi akció után Kelemen Patrik maradt lent a földön a fejét fogva. Ennek ellenére továbbment a játék, de Pál Szabolcs a balszélen nem tudta megszelidíteni a keresztlabdát.

74. perc: a középcsatárnak behúzódó Serfőző Bence lépett ki lesen.

73. perc: a csornia térfél felénél a hazai védő magasra emelte a lábát, Melczer Vilmost rúgta meg, mégis a házigazdák jöhettek szabadrúgással les miatt.

71. perc: Nehéz Máté maradt lent egy fejpárbajt követően, majd le is cserlélte Horváth Dénes. Simon András érkezett a helyére.

69. perc: Csiszár fejelte ki a beemelt labdát, majd Nehéz Máté próbált büntetőt kiharcolni, amikor Kónya Benjámin mellett esett hanyatt.

66. perc: Ország Péter passzolt volna Csiszár Zoltánhoz, de erre lecsaptak a hazaiak, Bozsoki Imre akasztotta meg a ziccert, a hazaiak nem lőttek, miután a passzt Németh Gábor mentette szögletre. Ezt pedig kifejelték az érdiek, de nem szabadult fel a vendégek kapuja, s balról adhattak be a hazaiak.

64. perc: Balázsovics Máté helyett Ország Péter érkezett az érdieknél.

63. perc: Melczer Vilmos beadása után a kipattanón érkező Pál Szabolcs lövése elakadt. Aztán a balon Balázsovics Máté tekert, ezt Bozsoki Imréék elől lehúzta Lőre.

63. perc: Kelemen PAtrikot könyökölték le a csornai tizenhatostól nem messze, jobb oldalon. Melczer Vilmos állt a labda mögé, az élesen belőtt labdát szögletre mentik a hazaiak.

60. perc: ígéretes lehetőség lett volna a Csorna előtt, de les miatt érdi szabadrúgás következett. Majd nem jutottunk lövésig, a túloldalon viszont Füredi beadása után Bozsoki ment, s Kis Szabolcs lövésébe is belelépnek az érdiek.

58. perc: Koós Gábor nem szabadított fel jól, majd Füredi Ádám lövését Kelemen Patrik blokkolta szögletre. A sarokrúgás után Kertész Ferenc húzta le a beadást.

55. perc: A Csorna továbbra is a jobbszélen megindulva próbál az érdi védelem mögé kerülni, de ahogy Pintér Nikolát, úgy Németh Gábort sem tudták eddig átjátszani gólt érően.

52. perc: Kárász Krisztián jobboldali nagy bedobását követően Bozsoki Imre nem tudott fejelni, míg a kipattanón érkező Koós Gábor elé jól léptek ki, s nem tudott lőni. Az ellenakcióból egy szögletet harcol ki a Csorna. A hosszúra áttett labdát Kertész Ferenc nagy bravúrral védte.

50. perc: megint Nehéz Mátét próbálták szöktetni a hazaiak, de a vizes talajon felgyorsuló labdát nem érte el.

49. perc: nem alakulnak ki helyzetek a fordulás után, egyedül egy jobboldali kiugratásnál kellett figyelnie az érdieknek, de Németh Gábor okosan rárúgta ellenfelére a labdát, így érdi kirúgás lett belőle.

46. perc: folytatódott a mérkőzés. Az Érdi VSE-ben a sérülsééből felépülő Németh Gábor Vince lépett a pályára Pintér Nikola helyett.

Véget ért az első félidő! Csornai SE-Érdi VSE Kárász Krisztián góljával 0-1.

45. perc – az eredményjelző szerint – a játékvezetők figyelmeztetnek mindenkit, hogy az eredményjelző nem jár jól… Az érdiek a labdaszerzést követően KElemen Patrik révén indulnak a hazai kapu felé, de buktatták,  a beadást Pál Szabolcs fejelte ellenfélbe, a lecsorgót pedig Bozsoki Imre lőtte a kapuba, de hiába, mert les miatt a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

44. perc: megint a jobboldalon vezetett támadást a Csorna, Litresics beadását Kertész kiöklözte, majd nem sikerült a felszabadítás, de a balon Czanik Károly lövését blokkolta Koós Gábor.

40. perc: Ismét a jobbon próbált meglódulni a házigazda, majd Pintér Nikola kapott sárga lapot, miután kézzel nyúlt bele a labdába. Litresics Levente Nehéz Mátét kereste a labdával, amely az érdiekhez került, Balázsovics Mátét viszont buktatta Litresics, de a passzt leleste a hazai együttes. A kontránál azonban nem jutott el Nehéz Mátéhoz a labda…

36. perc: érdi ritmusváltást követően Pál Szabolcs tekert nem sokkal a baloldali kapufa mellé. A Csorna ismét a jobbon erőltette a támadását, de Kertész Ferenc jól mozdult ki.

35. perc: Nehéz Mátét indították, majd Bozsoki Imre állt be elé és szedte el tőle a labdát, míg a csornai támadó lent maradt, de a játékvezető nem ítélt semmit.

34. perc: előreívelt hazai labdát csúsztatott meg Nehéz Máté, ezt Kertész Ferenc könnyedén vette fel. Az ellentámadás után Kelemen Patrik fordult kapura huszonöt méterről, de Lőre Pálnak nem kellett védenie.

33. perc: Melczer Vilmos lőtt húsz méterről nem sokkal fölé.

30. perc: érdi szabadrúgás az alapvonalon, amiért Pintér Nikolát húzták vissza. Az előreívelt labdából nem alakul ki akció.

28. perc: Kertész Ferenc védett nagyot, miután Serfőző Bence jobboldali beadása után a röviden Nehéz Máté lőtt az érdi kaps kezei közé három méterről.

26. perc: Kelemen Patrik egy ütközés után maradt a földön, ápolásra szorul.

25. perc: Csikós Sándor kapott sárga lapot, amiért egy bedobást követően tartott rá Pintér Nikolára.

23. perc: Kónya Benjámin volt szabálytalan Czanik Károllyal szemben – szintén az érdi tizenhatos bal sarkán, ezúttal Czanik adta be, de csúnyán fölé…

21. perc: az érdi tizenhatos bal sarkán szabálytalankodnak a vendégek, Füredi Ádám áll a labda mögé, aki fölétekert.

19. perc: hazai akció a jobbon, Kerékgyártó Dávid tört be jól, majd Nehéz Máté nem tudja átvenni a labdát, hiszen Kárász Krisztián szabadított fel.

16. perc: Balázsovics és Pintér remek játéka a balon, majd a hazaiak kockázatot nem vállalva fejelnek szögletre. A balul sikerült beadás után ment a Csorna, de a kontrát Bozsoki semlegesíti.

14. perc: Pál-kapufa… Kelemen Patrik leste le Nagy Szabolcs passzát, majd a beadás után Koós Gábor fejelt jól, de csak a kapufa tövét találta el…

10. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!! Melczer Vilmos, Pál Szabolcs és Pintér Nikola baloldali összjátékát követően Melczer adott be laposan, melyre Kárász Krisztián érkezett tökéletes ütemben, s vágta a labdát a léc alá, 0-1!!

7. perc: Pintér Nikola és Balázsovics Máté összjátéka után utóbbi harcolt ki egy szögletet balról. Koós Gábor a rövidre lőtt, ezt mentették a hazaiak, de Kelemen Patrik várta a kipattanón, azonban nem talált kaput. A kontrából egy jobboldali beadás után a hosszún blokkolt lövést Bozsoki Imre.

5. perc: Füredi Ádám lőtt huszonkettőről, ballal az érdi kapura, a szitáló lövést Kertész Ferenc kiütötte, majd a második hazai próbálkozás – melyet Csikós Sándor tűzözz kapura – fölément.

4.perc: Czanik Károly szöktette a jobbszélen Serfőző Bencét, a jobboldali beadást Nehéz Máté elől mentette szögletre Bozsoki imre.

perc: Bozsoki Imre saját térfelének közepén buktatta ellenfelét, majd az élesen belőtt labdát ugyan szögletre mentették az érdiek, de a hazaiak lesen voltak.

2. perc: Pál Szabolcs ellen pedig Kelemen Márk szabálytalankodott a félpályánál, de az érdiek nem lövik be a labdát a kapu elé, inkább járatják azt.

1.perc: A Csornai SE kezdte a mérkőzést. Egy támadás után az érdi kapu előtt Nehéz Máté szabálytalankodott Melczer Vilmossal szemben.

A Csornai SE tiszta zöld szerelésben, az Érdi vSE fekete-szürke felsőben, fekete nadrágban és sportszárban lép pályára.

ELŐZMÉNYEK:
Limperger Zsolt betegség miatt nem számíthat a Csornai SE elleni mérkőzésen Pallagi Botondra, valamint a hétközi edzésen a Bozsoki Imrével ütköző Tárkányi Gergőre, akinek felszakadt a szája…

– Remélem, nem bódít el minket, hogy hol áll most a Csorna. Rengeteg sérültje volt, azok viszont a Pápa ellen már visszatértek. Edzőcsere is volt, az pedig rövidtávon mindig egy új impulzust ad a csapatoknak.

Egy komplikált meccsre számítok. A Csorna nem oda való, ahol most van, de ahhoz, hogy mi elől tudjunk maradni, nyernünk kell

– fejtette ki várakozásait a mérkőzés előtt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője..

Az Érdi VSE beharangozóját ide kattintva olvashatja el!

NB III, Nyugati csoport, 11. forduló
Csornai SE–Érdi VSE
Csorna. V: Sipos T. (Imrő, Molnár I.)
Csornai SE: Lőre – Füredi, Nagy Sz., Kelemen M., Litresics – Kerékgyártó, Csikós, Czanik, Kis Sz. – Serfőző, Nehéz.
Cserék: Keserű (kapus), Simon András, Fehér K., Baranyai
Vezetőedző: Horváth Dénes

Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Koós, Kónya B., Melczer – Balázsovics, Pál Sz., Kelemen P.
Cserék: Borek (kapus), Honti, Ország, Németh G. V., Füzér, Ebedli, Hegedűs N.
Vezetőedző: Limperger Zsolt