ELŐRE!!!

Az Érdi VSE felnőtt NB III-as csapata a bajnokság Nyugati csoportjának kilencedik fordulójában a BKV Előre SC vendégeként lép pályára október 8-án, 15 órakor a BKV Előre Stadionban.

A listavezető Érdi VSE öt győzelemmel és három döntetlennel áll a pontvadászat élén, s rajta kívül az NB III-ban csak egy másik veretlen gárda van, a keleti csoportban érdekelt Monori SE, amelyben Pintér Nikola testvére, az érdi nevelésű Pintér Dominik is játszik.

Az érdiek soron következő ellenfele a tavaly még a Keleti csoportban szereplő BKV Előre lesz, amely az előző kiírásban a tizenkettedik helyen zárta a harmadosztályú küzdelmeket. A közlekedésiek teljesítménye az eddigi hét forduló alatt rendkívül vegyes, a nyitókörben bravúrdöntetlent értek el Kaposváron. Ezt követően a Csepeltől, az Andráshidától, a Dunaharasztitól és a Pápától kikaptak, míg a Veszprémet, a THSE-Szabadkikötőt és a Csornát legyőzték, így jelenleg tizedikek a tabellán, igaz, ugyanennyi pontjukkal csak három pont a hátrányuk a hatodik Puskás Akadémia FC II-höz képest, viszont a tizennegyedik VLS Veszprémet is csak két ponttal előzik meg.

– A BKV-nak egy iksze van, pont a Kaposvár ellen, tulajdonképpen bravúrdöntetlent arattak. Ezen kívül vagy nyernek, vagy kikapnak, de nagyon veszélyes társaság.

Próbáljuk, minél hamarabb eldönteni a mérkőzést, mert nagyon veszélyesek lehetnek, ha hagyunk nekik időt és területet

– fogalmazott Limperger Zsolt.

A BKV Előre SC–Érdi VSE mérkőzés október 8-án, 15 órakor kezdődik a BKV Előre Stadionban (1087 Budapest, Sport utca 2.). A találkozót Kovács Gábor Péter vezeti, segítői Reinicz Gábor és Rózsa Dávid lesznek.

 

Limperger Zsolt együttese mellett Pest megyei III. osztály délnyugati csoportjának hetedik körében az Érdi VSE II szintén vasárnap 15 órától lép pályára, amikor hazai környezetben fogadja a sereghajtó Dömsödi USE-t.

A női csapat vasárnap délelőtt 10 órakor a tatabányai Amazonok SE-t látja vendégül a Pest megyei női ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának negyedik fordulójában, míg az utánpótláscsapatoknak Főnixes hétvégéjük lesz.

Az U19-es és U17-es gárdák szombat délelőtt harmadosztályban a Főnix-Gold FC-t fogadják 12 és 10 órakor, míg az U15-ös és U14-es együttesek a másodosztályban épp Székesfehérváron lépnek pályára a Főnix ellen – egyaránt a bajnokság középnyugati csoportjának hatodik fordulójában.

Az U16-os lány együttes szombat délelőtt Csákváron lép pályára a háromnegyed pályás bajnokság északnyugati csoportjának ötödik körében.

A Bozsik-programban ezúttal szombaton az U11-esek Százhalombattán, vasárnap az U13-asok Diósdon szerepelnek.

Az Érdi VSE hétvégi programja október 7-én és 8-án