Bemutatjuk érkezőinket – NBIII

Mint általában minden átigazolási szezonban úgy most is változott felnőtt keretünk összetétele. A távozók mellett természetesen vannak érkezők is. Őket szeretnénk röviden bemutatni szurkolóinknak, szimpatizánsainknak. Eddigi „hagyományunkkal” ellentétben nem egyszerre mutatkoznak be új játékosaink, hanem a csapathoz érkezésük sorrendjében, egyesével. Az utolsó előtti érkezőnk Katona Máté.

Kezdésnek egy gyors bemutatkozás. Mi a legfontosabb, amit tudniuk kell Katona Mátéról a szurkolóinknak? Eddigi pályafutásod? Honnan érkeztél Érdi VSE-hez?

Törökbálinton kezdtem el a focizni majd onnan kerültem el Budaörsre, ahol pályára is léphettem a felnőtt csapatban és most télen igazoltam ide Érdre.

Mi a posztod? Melyik pozícióban érzed igazán jól magad a pályán?

A támadósor jobb és bal szélén is jól érzem magam, de a védelem jobb szélén is megfordultam már, de a szélsőt támadó poszt áll hozzám a legközelebb.

Miért esett a választásod az Érdi VSE-re?

Nagyon stabil csapat az Érdi VSE és úgy gondoltam, hogy a fejlődésem szempontjából ez egy nagyon jó lehetőség, illetve érdi vagyok tehát nem is volt kérdés hol folytatom.

Első benyomásaid? Beilleszkedés? Vélemények a társakról és saját helyzetedről a csapaton belül?

Nagyon jól sikerült a beilleszkedés. Az első perctől befogadtak a srácok úgy érzem. Egységes csapat vagyunk, mindenki segíti a másikat a pályán és a pályán kívül is.

Terveid a jövőt illetően?

Egyelőre minél több játékpercet szeretnék szerezni és a pályán segíteni a csapatot, hogy minél eredményesebbek legyünk. Vannak hosszú távú terveim, de nem tudni, hogy alakul, később jó lenne magasabb osztályban is kipróbálni magam.

A végére a szokásos tippelés. Melyik helyre pozícionálod magunkat a bajnokság végére?

Az első 6-ba várom a csapatot. A játékosok és a stáb is megvan ahhoz, hogy egy jó tavaszi szezont produkáljunk.

Hajrá Érd