Bemutatjuk érkezőinket – NBIII

Mint általában minden átigazolási szezonban úgy most is változott felnőtt keretünk összetétele. A távozók mellett természetesen vannak érkezők is. Őket szeretnénk röviden bemutatni szurkolóinknak, szimpatizánsainknak. Eddigi „hagyományunkkal” ellentétben nem egyszerre mutatkoznak be új játékosaink, hanem a csapathoz érkezésük sorrendjében, egyesével. Harmadikként Rónaszéki Botond kerül bemutatásra.

Kezdésnek egy gyors bemutatkozás. Mi a legfontosabb, amit tudniuk kell Rónaszéki Botondról a szurkolóinknak? Eddigi pályafutásod? Honnan érkeztél Érdi VSE-hez?

Budapesten a Hegyvidékben kezdtem el focizni, majd több helyen is megfordultam, mint utánpótlás játékos az MTK-ban és a Puskás Akadémián is. Majd a Svábhegynél kerültem be a felnőtt labdarúgásba. Azt követően a Videoton II.-ben az Nb3 – as csapatban játszottam 2 évet, ami után a Kelenbe kerültem és onnan a Biatorbágyba, ahol az előző félévet töltöttem.

Mi a posztod? Melyik pozícióban érzed igazán jól magad a pályán?

Sok poszton játszottam már, de a középpályán érzem legjobban magam, azon belül is a 10-es pozícióban, mivel inkább támadóbb szellemű játékos vagyok.

Miért esett a választásod az Érdi VSE-re?

Több éve követem az Érdet, és sokszor kerültem szembe vele, mint ellenfél. Mindig egy erős csapatnak gondoltam, ami meglátszik a teljesítményén is mivel évek óta az elsők között szerepel a tabellán, ezért is merült fel, hogy ideigazoljak és hálás vagyok, hogy ez sikerült.

Első benyomásaid? Beilleszkedés? Vélemények a társakról és saját helyzetedről a csapaton belül?

Nekem elég pozitív volt. Sok csapatban játszottam, és emiatt különböző típusú csapatösszhanggal találkoztam, de úgy érzem ez egy befogadó és nyitott társaság és jó az öltözői légkör.

Terveid a jövőt illetően?

Elsősorban erre a félévre koncentrálok, hogy a legjobbat tudjam nyújtani pályán. De a labdarúgásban bármi megtörténhet, hosszú távon szeretnék magasabb osztályban is játszani.

A végére a szokásos tippelés. Melyik helyre pozícionálod magunkat a bajnokság végére?

Szeretem a kihívásokat és azokért tenni, örülnék, ha az első 5-ben benne lennénk.

Hajrá Érd!