Bemutatjuk érkezőinket – NBIII

 Mint általában minden átigazolási szezonban úgy most is változott felnőtt keretünk összetétele. A távozók mellett természetesen vannak érkezők is. Őket szeretnénk röviden bemutatni szurkolóinknak, szimpatizánsainknak. Eddigi „hagyományunkkal” ellentétben nem egyszerre mutatkoznak be új játékosaink, hanem a csapathoz érkezésük sorrendjében, egyesével. Másodikként Papp Kristóf kerül bemutatásra.

 Kezdésnek egy gyors bemutatkozás. Mi a legfontosabb, amit tudniuk kell Papp Kristófról a szurkolóinknak? Eddigi pályafutásod? Honnan érkeztél Érdi VSE-hez?

Pályafutásomat a Vasasban kezdtem 6 évesen, onnan kerültem a Puskás Akadémiára, ahol közel 10 éven keresztül pallérozódhattam. Az ott eltöltött évek formáltak többek között olyan játékossá és emberré amilyen ma vagyok. Ezután egy kevésbé sikeres NB II-es, budaörsi kitérő következett, majd végül Egerbe igazoltam. Onnan tettem át a székhelyemet most télen Érdre.

 Mi a posztod? Melyik pozícióban érzed igazán jól magad a pályán?

Belsővédő vagyok, azonban utánpótlásban sokáig jobb hátvédet játszottam, így az sem áll tőlem távol. A legkomfortosabban egy 5 védős játékrendszer jobb belső védő pozíciójában érzem magam, de természetesen a klasszikus 4 védős rendszerben is otthonosan mozgom.

 Miért esett a választásod az Érdi VSE-re?

A már említett Puskás Akadémián eltöltött éveknek köszönhetően sokszor találkoztam a nyugati bajnokságban az érdiekkel, és mindig megfogalmazódott bennem, hogy milyen kulturált, jó focit játszik a csapat. Az őszi szezonom nem úgy sikerült, ahogy azt elterveztem, így tudtam, hogy valamit változtatnom kell. Ekkor kerestek meg Érdről, és a téli szünetben a vezetőedzővel, illetve a vezetőkkel lefolytatott beszélgetés után szerencsére kölcsönös volt a szimpátia, így örömmel mondhatom magam most már érdi játékosnak.

 Első benyomásaid? Beilleszkedés? Vélemények a társakról és saját helyzetedről a csapaton belül?

Úgy gondolom, hogy sikerült beilleszkedni, abszolút befogadó, családias légkör vesz körül. Az edzőtábor is segített ebben, hiszen az ott eltöltött pár nap alatt mindenkit meg tudtam ismerni. Mindig is mondták azok a játékosok, akik megfordultak már Érden, hogy olyan, mint egy nagy család, amit teljes mértékben alá tudok támasztani.

 Terveid a jövőt illetően?

Nagyon messze nem szeretnék gondolni, mindig is a következő meccsel foglalkoztam elsősorban. Annyit azonban el tudok mondani, hogy igyekszem stabil tagja lenni a védelemnek, ezáltal egészségesen, jó teljesítményt nyújtva tudjak segíteni a csapatnak egy kiváló tavaszi szereplésben.

A végére a szokásos tippelés. Melyik helyre pozícionálod magunkat a bajnokság végére?

A 6-7. hely valamelyikére várom a csapatot. Úgy gondolom, hogy a stáb és a keret is tökéletesen alkalmas arra, hogy a tabella felső részében végezzünk.

A következő napokban folytatjuk bemutatásunkat, új játékosainkkal!

Hajrá Érd