Hazai fiaskó

Vasárnap szakadó esőben estek egymásnak a felek. Ősszel Bicskén a hazaiak nyertek ezért is fűtötte játékosainkat a visszavágás lehetősége. Sajnos nem tudtunk élni a lehetőséggel, így nem tudtunk szépen búcsúzni lelkes közönségünktől.

4. perc: Varga Sz. 25 méterről lövésre szánta el magát. A labda a vizes fűvön felgyorsult, de így is Kertész zsákmánya lett.

10. perc: Pallagi baloldali élesen belőtt szögletét Pál elől az utolsó pillanatban fejelték ki a vendég védők.

21. perc: Pál kapott sárga lapot.

28. perc: Egy beadás után a lecsorgó labdát Fülöp nem „takarította” el a kapu előteréből az oldal passza pedig hosszúra sikeredett, így a vendégeknek volt esélyük visszaszerezni. A középre löbbölt labda Marsa elé pattant, aki a kapu közepébe belsőzött. Gajda már csak beleérni tudott a labdába, menteni már nem sikerült. 0-1

35. perc: 28 méteres szabadrúgáshoz jutott csapatunk szemben a kapuval. A születésnapját ünneplő Morvai állt a labda mögé és irtózatos erővel meglőtt labdája védhetetlenül a kapu jobb oldalába vágódott. 1-1

39. perc: Sóron húzott jobbról befelé a 16-os vonalán és 16 méteres lövését Kertész magabiztosan fogta.

42. perc: Vékony kapott sárga lapot.

43. perc: Pallagi gyönyörűen csavarta jobbról kapu elé a labdát és a középen jó ütemben felugró Gubacsi fejese a kapufáról kifelé pattant. A kipattanóra Farkas érkezett és 2 méterről az üres kaput célozta meg, de a becsúszó védőről a kapu fölé pattant a játékszer. Óriási helyzet maradt kihasználatlanul.

Döntetlennel vonultak a csapatok az öltözőbe és egyik oldalon sem változtattak a szakvezetők az összeállításokon.

49. perc: Pallagi baloldali szögletére Gubacsi emelkedett a legmagasabbra, de a védője szorításában nem találta el jól a labdát, ami így a kapu mellé csúszott.

51. perc: A 16-os baloldali sarkáról a beadásra Marsa érkezett egyedül és fejese a csúszós talajon felgyorsulva a kapu jobb oldalába vágódott. 1-2

62. perc: Dankó baloldali beadását Sóron a kapu mellé fejelte.

65. perc: Kürti és Kincses elhagyta a pályát, helyettük Révész és Csoma-László álltak be.

68. perc: Varga 23 méterről a kapura csavarta a labdát, de Kertész a helyén volt és bravúrral kitornászta a felső sarok elől.

71. perc: Gubacsi kezét érintette a labda a büntető területen belül. Tizenegyes! A letett labda mögé Sóron állt és gyatrán, magasan a kapu fölé vágta. A labda a hátsó műfüvesen esett le.

73. perc: Csoma-László kapott sárga lapot.

83. perc: Hírman helyett Gálfi folytatta a játékot.

84. perc: Gubacsi lement a pályáról és Fügedi állt be helyette.

85. perc: Sóron lőtt kapura 13 méterről, de Kertész könnyedén védte a gyengécske próbálkozást.

86. perc: Varga Sz. helyett Molnár állt be.

90. perc: Egy jobboldali hazai beadás át szállt a hosszú oldalra, ahol egy vendégvédő kezéről pattant a földre a labda! Meglepő módon most néma maradt a spori sípja!!! Pedig a közelben állt és jól láthatta az esetet.

92. perc: Denczinger kapott sárga lapot.

94. perc: Kertész is „besárgult”

95. perc: Sóron helyét Sípos vette át.

A lefújás után a játékvezető még felmutatta a sárga lapot Gajdának.

Köszönjük szurkolóinknak az egész éves buzdítást! Nélkületek nem sikerülhetett volna ilyen sikeresre ez az év. Jövő szezonban Veletek ugyan itt!

Hajrá Zöld! Hajrá Érd!

Amit mára elterveztünk az nem sikerült. Két elkerülhető gól mellé mi csak egy szabadrúgás góllal tudtunk válaszolni. Úgy érzem hogy a végén még tudtunk volna menteni egy pontot de ebben a játékvezető nem volt partner. A három hiányzó ma sok volt, sajnos nem tudtunk őket megfelelően pótolni és ez rányomta a játékunk minőségére is a bélyegét.

– fogalmazott Ebedli Zoltán.

Az időjárási körülményekhez képest egy nagyon jó előkészített pályán, két nagyon jó csapat találkozott egymással! Úgy gondolom az elejétől kezdve próbáltuk irányítani a játékot sokkal többet birtokoltuk a labdát, de az ellenfél pontrúgásokból veszélyeztetett többször. Meg lett az eredménye a fölénynek, megszereztük a vezetést! Majd újabb pontrúgásból egyenlített az érd! Továbbra is gólra törően játszottunk! A második félidőben egy szép támadás után megszereztük újra a vezetést és nem sokkal később le is zárhattuk volna a meccset, mert büntetőhöz jutottunk amit sajnos nem értékesítettünk! Az utolsó negyed órában többször zavart okoztak a felívelt labdák és a punrúgások, de végig szervezetten helyt álltunk és az eltervezett taktikánk működött, ezért megérdemelten begyűjtöttük a 3 pontot.

– mondta Csordás Csaba.

NB III. Nyugati csoport 37. forduló
Érdi VSE – Bicskei TC 1-2 (1-1)
Érd: Kertész  – Gubacsi (Fügedi 84.), Fülöp, Gajda, Pallagi, Pintér – Kincses (Révész 65.), Morvai, Kürti (Csoma-László 65.), Farkas – Pál
Vezetőedző: Ebedli Zoltán
Bicske: Papp – Gaszner, Bozsoki, Vékony, Dankó – Dencinger, Hirman (Gálfi 83.), Marsa – Savanya, Sóron (Sipos 95.), Varga Sz. (Molnár A. 86.)
Vezetőedző: Csordás Csaba
Gól: Morvai (35.), ill. Marsa (29., 51.)