U-11 Bozsik torna Hidegkúton

Szombaton Pesthidegkúton szerepeltünk a Budai Fc szervezésében megrendezett 5. tavaszi Bozsik tornán. A számszerű eredményt nézve nem zártunk sikeres tornát,de mint tudjuk az eredmény csak másodlagos ezen a szinten. Ugyan akkor örömteli,hogy kapusunk teljesítményével kiérdemelte a torna legjobb játékosa címet.

Ha az eredményeket néznénk akkor nem nevezném sikeresnek ezt a hétvégét. De mint azt többször hangsúlyoztam nem az eredmény számít hanem a mutatott játék és a mérkőzésekhez való hozzáállás! Ezen a hétvégén példaértékű volt ahogy minden összecsapáson 100%-os koncentrációval küzdöttek a srácok annak ellenére hogy egy felforgatott csapattal ( sokan nem a megszokott poszton szerepeltek) küzdöttek meg a soros ellenfelekkel . Ennek ellenére “ partiban “ voltak mindenkivel , működött a letámadás a labdaszerzés utáni gyors helyzetbe kerülés és a labdavesztés utáni azonnali visszatámadás is. Hiányérzetem talán a helyzetkihasználásunk miatt lehet , mert volt pár ígéretes támadás amit nem sikerült góllal befejezni.
Kiemelném U10-es kapusunk ( Finfera Medox ) játékát aki remekül védett és sokszor kapujából messzire kilépve tisztázott az ellenfelek elől , ezzel kiérdemelte a torna legjobb játékosának járó oklevelet.

– értékelt Oláh Sándor.