Véget ért a VIII. Vitkó Béla Nemzetközi emléktorna

Nagypénteken reggeltől kora délutánig pattogott a labda az Ercsi úti sporttelepen. Egyesületünk immár nyolcadik alkalommal rendezte meg a Vitkó Béla emlékére kiírt ifjúsági labdarúgó tornát.

A 2011-es születésű U-12 korosztály vett részt a versengésben. Az Érdi VSE-t a Kertész Bence, ZsigmondLászló edző páros által edzett gárda képviselte. Elmondható, hogy sikeres, jó hangulatú és izgalmastornát láthatott a szülők, hozzátartozók barátok által megtöltött lelátó. Csapatunk csoportjának megnyerése után az elődöntőben sajnos vereséget szenvedett az UDSE csapata ellen így a bronzéremért szállhatott harcba az utolsó meccsén a Budaörs ellen. Izgalmas, változatos meccsen gól nélküli döntetlennel zártak a csapatok. A bronzérem sorsáról büntetőpárbaj döntött. A 3-3 db büntetőből fiataljaink kétszer is megzörgették az ellenfél hálóját ellentétben a budaörsieknek ez csak egyszer sikerült. Harmadik helyezett az ÉRDI VSE!

A bronzérmes csapat!

A döntő is magas színvonalú összecsapást hozott a Ferencvárosi TC és az UDSE között. A zöld-fehérek jobban használták ki a lehetőségeiket és a lefújás előtt fél perccel szerzett találatukkal 2-1-re megnyerték a döntőt ezáltal a vándorserleget.

A „bajnokcsapat”

A VIII. Vitkó Béla emléktorna különdíjasai:
Fairplay díj: Szent István SE
A torna legjobb kapusa: Rózsa Barnabás (FTC)
A torna legjobb játékosa: Rakonczai Ákos (FTC)
A torna gólkirálya: Lacza Bálint (UDSE)

Köszönjük a résztvevő csapatoknak, hogy elfogadták a meghívást és teljesítményükkel emelték a torna színvonalát. Köszönjük a kilátogató lelkes szurkolóknak, akik remek hangulatot teremtettek és sportszerű magatartásukkal hozzájárultak ehhez a sportélményhez. Köszönet illeti a szervezők, segítők áldozatos munkáját.