“Újra azt láttuk a srácoktól, amit hétről hétre szeretnénk”

Hazai pályán ért el szép győzelmet az Érdi VSE U13-as csapata, amely a regionális bajnokság Közép A-csoportjának 9. fordulójában a Bugyi SE-t múlta felül 10–2-re, úgy, hogy a tíz gólon hat játékos osztozott, de Gaál Kristóf mesterhármasig jutott, Turóczi Máté és Simon Milán pedig duplázni tudott.

“A hideg ellenére jó iramban kezdtük a mérkőzést, hamar magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és korán megszereztük a vezetést. A mérkőzés első és második negyedében remek játékot produkáltunk, sok szép támadást láthattunk a srácoktól. A harmadik negyedben visszaesett a tempónk és a játékunk is és sok technikai hiba jellemezte a játékunkat. A negyedik játékrészben újra magunkra találtunk, ki tudtuk javítani a harmadik negyed rövidzárlatát és újra azt láttuk a srácoktól, amit hétről hétre szeretnénk tőlük látni. Folytatjuk a munkát, megyünk tovább a megkezdett úton. Sok sikert kívánunk a Bugyi SE csapatának”

– Kertész Bence, Zsigmond László.

U13, Regionális bajnokság, Közép A-csoport, 9. forduló
Érdi VSE–Bugyi SE 10–2
Gól: Turóczi Máté (15., 54. perc), Józsa Noel (16. p.), Gaál Kristóf (35., 36., 58. p.), Simon Milán (29., 69. p.), Tóth Bálint (35. p.), Greskó Dávid (75. p.)