Koncentrált játék kell az újonc ellen is

Az újonc Technoroll-Teskánd KSE-t fogadja október 22-én, szombaton 13 órától sorozatban harmadik hazai bajnoki mérkőzésén az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 14. fordulójában.

Jó előjel az érdieknek, hogy a Zsámbék elleni fiaskó és a Nagykanizsa elleni hazai vereség után múlt héten koncentrált játékkal győzték le az akkor éllovas VLS Veszprémet. A múlt heti teljesítményt az újonc Teskánd ellen is folytatniuk kell Farkas Bálintéknak, hogy ne forduljon elő hasonló kisiklás, mint a zsámbéki.

Ami a tabellán elfoglalt helyezéseket illeti az él- és a középmezőny is igen szoros, de az érdiek jelenleg kissé “légüres térben” vannak, hiszen úgy állnak a tabella hatodik helyén 24 ponttal, hogy a közvetlenül előttük álló III. kerületnek és Nagykanizsának 28 pontja van, míg mögöttük öt pont a hátránya az eddig 19 egységet gyűjtő triónak, a Kaposvárnak, az ETO Akadémiának és a Kelen SC-nek.

A Teskánd eddigi 13 mérkőzésén három győzelmet és tíz vereséget könyvelt el, s ezzel a kieső, 17. helyet foglalja el. A Zala megyei együttes eddig hazai pályán a Balatonfüredet és a másik újonc Zsámbékot, idegenben pedig a Kaposvárt tudta legyőzni, ellenben a III. kerületben nyolc, a Veszprémtől hazai pályán hat góllal kapott ki.

“A múlt heti tetszetős, fegyelmezett játékot szeretnénk folytatni és megszerezni a három pontot. Nem szabad elkövetni azt a hibát, hogy a vendég csapat eredményeiből indulunk ki, biztos hogy nem lesz könnyű dolgunk, törtek már borsot nem egy csapat orra alá”

– fogalmazott Ebedli Zoltán.

Az október 22-én, szombaton 13 órakor kezdődő Érdi VSE–Technoroll Teskánd KSE mérkőzést Tóth Tamás vezeti, segítői Szilágyi Zsolt és Piskóczi Viktor lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 14. forduló
10.22., 13.00: Érdi VSE–Technoroll Teskánd KSE

HÉTVÉGI PROGRAM

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés

Felnőtt csapatunk mellett szombaton még öt korosztályos csapatunkra várnak mérkőzések. Előbb 9 órától U15-öseink fogadják az Iváncsát, majd 16 órától U19-eseink a Mészöly Focisulit. U10-eseink a kispesti Eötvös József Általános Iskolában, U9-eseink a szintén fővárosi Klebelsberg Kúnó Általános Iskolában, U8-asaink pedig Törökbálinton játszanak két-két mérkőzést a Budapesti Futsalbajnokságban.

U19, Regionális Bajnokság, Északnyugat, B-csoport, 8. forduló
10.22., 16.00: Érdi VSE–Mészöly Focisuli SE

U15, Regionális bajnokság, Délnyugat, A-csoport, 8. forduló
10.22., 9.00: Érdi VSE–Iváncsa KSE

U10, Budapesti Futsalbajnokság, B-csoport, 2. játéknap, Kispest, 10.22.
12.20: Carvalho BLAUSE–Érdi VSE
13.10: Érdi VSE–Városgazda UA

U9, Budapesti Futsalbajnokság, B-csoport, 2. játéknap, Budapest, 10.22.
12.40: Érdi VSE–Cső-Montage BFK
13.20: Hegyvidék UFC–Gerrzo–Érdi VSE

U8, Budapesti Futsalbajnokság, B-csoport, 2. játéknap, Törökbálint, 10.22.
10.40: Érdi VSE–Kispest SE
12.00: Érdi VSE–Simon Alapítvány