Visszatérnénk a győzelem útjára Zalaegerszegen

Augusztus 21-én, vasárnap 11 órától a ZTE FC második csapatának vendégeként folytatja szereplését az NB III Nyugati csoportjában három győzelemmel és egy vereséggel negyedik helyezett Érdi VSE.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés

A ZTE FC második csapata is több változáson esett át a nyári időszakban, de nem rajtolt rosszul Koller Zoltán együttese, hiszen az újonc Zsámbék elleni hazai 0–0 után két megyei rangadót is megnyert idegenben az FC Nagykanizsa 3–2-es és a Technoroll Teskánd KSE 3–1-es legyőzésével – igaz, a kettő között csúnya, 4–0-s pofonba szaladt bele a Practical VLS Veszprém ellen. A zalaiak ezzel hét pontot gyűjtve a kilencedik helyen állnak a tabellán.

Az Érdi VSE számára is jól indult az új idény, hiszen három bajnoki győzelem után a Kaposvár nagy érdi mezőnyfölény ellenére vitte el a három pontot az Ercsi útról, de a hétközi mérkőzésen mutatott játékra építhetnek Pallagi Botondék, pláne, ha az olyan helyzetkihasználással társul, mint a múlt hétvégi, Balatonfüred elleni idegenbeli találkozón.

Meg kell jegyezni viszont, hogy az érdiekre nem vár könnyű túra, hiszen a mérkőzés délelőtt 11 órakor kezdődik, azaz a csapatnak már hajnalban útra kell indulnia.

Nagy kérdés hogy a ZTE milyen összeállításban lép pályára ellenünk. Megprobálunk a lehető legjobban felkészülni a játékukból és mindent meg fogunk tenni, hogy el tudjuk hozni a három pontot

– fejtette ki várakozásait Ebedli Zoltán.

A két együttes az előző idényben Érden 1–1-es döntetlent játszott, míg Zalaegerszegen a hazaiak 2–0-ra nyertek. Azt megelőzően pedig a zalaiaknál értek el 1–1-es döntetlent, míg az Ercsi úton 5–0-s hazai győzelem született.

Az augusztus 21-én, vasárnap 11 órakor kezdődő ZTE FC II–Érdi VSE mérkőzést Horváth Patrik vezeti, segítői Nagy Márk és Sáfárik Patrik lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 5. forduló
08.21., 11.00: ZTE FC II–Érdi VSE