A legkisebbek is elkezdték a tavaszt

Tizenkét egyesület 250 labdarúgópalántájával rendezte meg a tavaszi szezon első OTP Bank Bozsik Program fesztiválját az Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelepen, ahol az U7-es, U8-as és U9-es korosztályok szerezhettek értékes tapasztalatokat.

A legkisebbeknél, az U7-es korosztályban tizenkét klub három-négyfős csapatai tizenhárom pályán játszottak egyaránt négy-négy mérkőzést, míg az U8-as és U9-es korosztályoknál az ötfős együttesek nyolc pályán játszottak szintén négy-négy meccset.

„Vasárnap lezajlott a 2021-2022-es szezon első tavaszi Bozsik fesztiválja az U7-es és U8-9-es korosztályoknál, ahol összesen 35 játékosunk játszott a három korosztályban. A hosszabb szünet után a gyerekek már nagyon várták a fesztivált és ez látszott is rajtuk, nagyon élvezetes és jó mérkőzéseket játszottak. Sok szép cselt és gólt láthattunk mind a három korosztálynál. Az U7-es korosztályban Majoros Ábel kapott oklevelet, aki első Bozsik fesztiválján vett részt. Az U8-9-es csapatainkból az első csoportnál Englóner Olivér lett kiemelve, aki szintén első fesztiválján játszott. A második csoportnál pedig Reszegi Ádám érdemelte ki az oklevelet”

– Meskó Ádám.