Első tavaszi győzelmünkre készülünk

A Puskás II elleni döntetlen és a ZTE II elleni idegenbeli vereség után február 27-én, 14 órától a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő elleni hazai mérkőzésen szerezheti meg első tavaszi sikerét az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 23. fordulójában.

Mint ahogy a vezetőedző a felkészülés végén és a Puskás II elleni mérkőzés után is jelezte, a nagy téli játékosmozgás után még néhány mérkőzés szükséges, hogy összeérjenek a játékosok. Bár a ZTE II ellen voltak biztató jelek, az összhang egyelőre védekezésben és támadásban is többször elcsúszott.

A vezetőedző ugyan múlt héten már csereként számíthatott Kollega Krisztiánra, de Gera Dávid és Hunya Krisztián sem volt bevethető a korábbi maródiak mellett, így nagy kérdés, mennyi variációs lehetősége lesz Limperger Zsoltnak a Gárdony elleni találkozón.

Az érdiekhez hasonlóan a kieső helyen álló Fejér megyeieknél is számos változás történt az elmúlt időszakban, hiszen a tavaszt már Schőn László irányításával kezdték meg, emellett hatan távoztak és ugyanennyien érkeztek is az együtteshez.

A Gárdony számára sem indult jól a tavasz, hiszen Nagykanizsán kettős emberhátrányban kapott ki 3-0-ra, míg legutóbb hazai környezetben 2-0-ra a Mol Fehérvár II-től.

“A legeslegfontosabb, hogy itthon tartsuk a három pontot. Ebből kell kiindulnunk. Lehet beszélgetni róla, hány hiányzónk lesz vagy hogyan állunk fel mi vagy az ellenfél. A legfontosabb, hogy ezt a meccset le kell hozni három ponttal, lehetőleg úgy, hogy hátul legyünk fegyelmezettek. ne adjunk ajándékot az ellenfélnek. Bízom benne, hogy fogunk gólt szerezni és ha nem változik a matematika, akkor nyernünk kell”

– húzta alá Limperger Zsolt. A vezetőedző hozzátette, a tavasz első két meccsén különböző okok miatt több pontra számított, ezért a célok eléréséhez nagy jelentősége van a Gárdony elleni három pont megszerzésének is.

Az Érdi VSE és a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő legutóbb a negyedik fordulóban találkozott egymással, amikor a vendég érdiek Németh Gábor Vince és Gubacsi Zoltán hajrágóljaival győztek 2-0-ra. Az előző szezonban az érdi gól nélküli döntetlen után a Velencei-taviak 2-1-re nyertek hazai környezetben.

A február 27-én, 14 órakor az Ercsi úti Sporttelepen rendezett Érdi VSE – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő mérkőzést Iványi Gábor vezeti, segítői Juhász László és Harsányi Martin lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 23. forduló, 02.27., 14.00
Érdi VSE – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés

 

A HÉTVÉGE PROGRAMJA!

Felnőtt labdarúgóink mellett utánpótlásunk jelentős része is megméreti magát, hiszen a Pest megyei Futsal7vége sorozatban U20-as, U17-es, két U15-ös és U13-as fiú, illetve U17-es lány csapatunk is pályára lép, U16-osainkra már nagypályás bajnoki vár, míg U8-as és U9-es futsalosaink a Budapest Bajnokságban pallérozódhatnak tovább. Utánpótláskorú tollaslabdázóink pedig iskolájukat képviselve szombaton Cegléden vesznek részt a diákolimpia területi döntőjén, ahová az Érden rendezett megyei fordulóról jutottak el a mieink.

U20, Pest megyei Futsal7vége, Délnyugati csoport, alsóház, 7. forduló, Törökbálint, 02.27., 18.40
Érdi VSE – AC Villám

U17, Pest megyei lány Futsal7vége, felsőház, 7. forduló, Törökbálint, 02.26., 16.00
Törökbálinti FC – Érdi VSE

U17, Pest megyei Futsal7vége, Délnyugati csoport, alsóház, 7. forduló, Alsónémedi, 02.27., 16.40
Érdi VSE – Gyáli BKSE

U16, Regionális bajnokság, Déli csoport, 15. forduló, 02.26., 10.00
Érdi VSE – Makó FC

U15, Pest megyei Futsal7vége, Délnyugati csoport, középház, 7. forduló, Alsónémedi, 02.7., 15.20
Monori SE – Érdi VSE II

U15, Pest megyei Futsal7vége, Délnyugati csoport, alsóház, 7. forduló, Szigetszentmiklós, 02.27., 13.20
Érdi VSE I – MKFC-Szigetszentmiklós

U13, Pest megyei Futsal7vége, II. osztály, Délnyugati csoport, alsóház, 4. játéknap, Törökbálint, 02.26.
14.15: Érdi VSE – Százhalombattai VUK SE
15.10: Pereg SE – Érdi VSE

U9, Budapesti Futsalbajnokság, 6. játéknap, Karácsony Sándor Ált. Isk., 02.26.
16.30: Rubeola FC – Érdi VSE
17.50: Carvalho BLA – Érdi VSE

U8, Budapesti Futsalbajnokság, 6. játéknap, Karácsony Sándor Ált. Isk., 02.26.
9.00: Érdi VSE – Kispest SE
10.20: Cső-Montage BFC – Érdi VSE