December 27-én ismét Csoki Kupa!

A tornacsarnok beázása és a koronavírus-járvány miatt hosszú idő után december 27-én 9 órától újra Csoki Kupát rendez az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában.

A koronavírus-járvány és a tornacsarnok beázása miatt számos hagyományos Csoki Kupa és két diákolimpiai megmérettetés is elmaradt az elmúlt időszakban az Érdi VSE tollaslabda szakosztályánál, de december 27-én ismét lesz év végi Csoki Kupa a Batthyány Tornacsarnokban.

A versenyen négy – diákolimpiai – korosztályban mérhetik össze tudásukat az indulók: U9 (2013-2013-es születésűek), U11 (2011-2012), U13 (2009-2010), U15 (2007/2008).

A szervezők a nagyobb tömeg elkerülése miatt a nagyobb korcsoportoknak és a felnőtteknek nem hirdettek versenyt.

A januári, megyei diákolimpiára való felkészülést szolgáló eseményre nevezett játékosokat vagy megbízottjaikat kérik, hogy a verseny napján 8.40-ig regisztráljanak a versenybíróságnál, mert a sorsolást végző számítógépes szoftver csak a benevezett és regisztrált játékosokat veszi figyelembe.

A versenyt műanyag labdával rendezik, amit a szervezők biztosítanak. Egy mérkőzés két nyert tizenegy pontos szettből áll.

Nevezni a helyszínen is lehet, vagy emailben az erditollas@gmail.com címen. További információ a +36-30/590-9291-es számon kérhető. Nevezési díj: 1000 forint + egy tábla csoki, melyet a verseny végén visszakap az induló (az Érdi VSE tagjai féláron nevezhetnek).

Kísérők és a 12 évnél idősebb – nem a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolába járó – versenyzők csak védettségi igazolvánnyal léphetnek a csarnokba, melynek nézőterén a szájat és orrot együttesen eltakaró maszk viselése kötelező!

A versenyre sportorvosi engedély nem szükséges, mert az indulók saját felelősségükre vesznek részt a rendezvényen.