Sorozatban negyedszer, idén utoljára hazai pályán

November 21-én, 13 órától az elhalasztott mérkőzések miatt a Komárom VSE ellen zsinórban negyedik hazai bajnokiját vívja az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában az Érdi VSE. Limperger Zsolt csapatának ugyan ez lesz az utolsó hazai meccse, még négy idegenbeli találkozó vár Szabó Richárdékra.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés

Bár a legtöbb ellenfél jellemzően két mérkőzéssel többet játszott az érdieknél, Koós Gáborék eddigi tizenöt mérkőzésükön elért hét győzelmükkel, két döntetlenjükkel és hat vereségükkel, 23 pontot gyűjtve is a tabella nyolcadik helyét foglalják el, két pontra az ötödik helyezett Tatabányától, igaz, tizenegyre a negyedik ETO Akadémiától.

Bizakodásra adhat okot az is az Érdi VSE-nél, hogy az éllovas BVSC-Zugló ellen foghíjasan elveszített mérkőzés után a Mol Fehérvár FC II ellen jó teljesítménnyel sikerült itthon tartani a három pontot.

A Komárom VSE egyelőre a “kiesés elől menekülve” próbál tapadni a középmezőny végére, hiszen Bozsik Péter együttese eddigi tizenhét találkozóján ötször nyert, négyszer döntetlent játszott, nyolcszor viszont vereséget szenvedett, tizenkilenc ponttal pedig tizennegyedik helyen áll. A komáromiak a Pápát, a ZTE FC II-t, a Gárdonyt és a Kelent otthon, a sereghajtó Andráshidát idegenben győzték le. Vendégként emellett Tatabányán, Balatonfüreden és Székesfehérváron tudtak pontot szerezni, míg Veszprémben, Kaposváron, Zuglóban és Nagykanizsán vereséget szenvedtek.

Az érdieknek mindenképpen különös figyelmet kell fordítaniuk a komáromiak házi góllövőlistáját vezető támadópárosra, az egyaránt hat-hat gólnál járó Tóth Patrik Alexre és Végh Tiborra, rajtuk kívül Tóth Dárius jár négy gólnál.

“Sajnos nincs változás abból a szempontból, hogy megint csak vasárnap derül ki, hogyan tudunk kiállni, mert számos meghatározó játékosunk kisebb sérüléssel bajlódik. Hét elején jellemzően nyolc-tíz hadrafogható játékos van edzésen, a hét második felében szállinkózik vissza néhány játékosunk, így tényleg csak vasárnap látjuk csak, milyen csapattal állunk ki. A Komárom egy meghatározó csapata ennek az osztálynak az NB III legrutinosabb edzőjével, szóval sosincs könnyű mérkőzés ellenük, most sem lesz az, de mindent megteszünk, hogy hazai pályán megszerezzük a három pontot”

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A felek legutóbb 2020 decemberében találkoztak Érden, de nem csak itt, hanem idegenben is 1-0-ra nyertek Kertész Ferencék. A 2019/20-as csonka idényben Gera Dávid és Németh Gábor Vince góljaival nyertek 2–0-ra az érdiek, míg a 2018/19-es szezonban Komáromban és Érden is 3–1-es hazai siker született. Azt megelőzően pedig a 2016/17-es idényben győztek 2–0-ra az Ercsi úton Csiszár Zoltánék.

A november 21-én, 13 órakor az Ercsi úti Sporttelepen rendezett Érdi VSE–Komárom VSE mérkőzést Dobai János vezeti, segítői Bereczki Bence és Juhász Szabolcs lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 18. forduló
11.21., 13.00: Érdi VSE–Komárom VSE

HÉTVÉGI PROGRAM!

Hétvégén ugyan U19-eseinknek hazai környezetben lesz nagypályás mérkőzése az Iváncsa KSE ellen szombaton 10 órától, a hétvégén a futsal van a középpontban utánpótlásunknál.

November 20-án az U17-es lányok, az U15-ös és U13-as fiúk is Szigetszentmiklóson játszanak. Előbbiek az Amazon Foci SE-vel, az U15-ösök a Budakeszivel, az U13-asok pedig a Szigetszentmiklóssal és a Tököllel csapnak össze.

Vasárnap, november 21-én, az U20-as és az U17-es korosztályokban is Érd–Diósd térségi rangadót rendeznek a Pest megyei Futsal7vége keretein belül a törökbálinti Bálint Márton Általános Iskolában, míg U15-öseink ugyancsak ezen a helyszínen játszanak a Taksonnyal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés


U20, 16. Pest megyei Futsal7vége, Nyugati csoport, 2. forduló, Törökbálint
11.21., 13.20: Érdi VSE–Diósdi TC

U19, Regionális bajnokság, Középnyugati csoport, 14. forduló
11.21., 10.00: Érdi VSE–Iváncsa KSE

U17, 11. Pest megyei Futsal7vége, Nyugati csoport, 2. forduló, Törökbálint
11.21., 12.00: Diósdi TC–Érdi VSE

U17, 5. Pest megyei Leány Futsal7vége, Nyugati csoport, 2. forduló, Szigetszentmiklós
11.20.9.20: Érdi VSE–Amazon Foci SE

U15, 10. Pest megyei Futsal7vége, Délnyugati csoport, 2. forduló, Törökbálint
11.21., 10.40: Taksony SE–Érdi VSE I

U15, 10. Pest megyei Futsal7vége, Nyugati csoport, 2. forduló, Szigetszentmiklós
11.20., 17.35: Érdi VSE II–Budakeszi LA

U13, 11. Pest megyei Futsal7vége, II. osztály, Nyugati csoport, 2. forduló, Szigetszentmiklós, 11.20.
13.25:
Érdi VSE–MKFC Szigetszentmiklós
15.15: VSK Tököl–Érdi VSE