“Inkább most jöjjenek ki a hibák”

Harmadik nyári edzőmeccsén is vereséget szenvedett az Érdi VSE, amely ezúttal a Vác FC-től kapott ki 6-2-re a Pest megyei együttesek találkozóján.

Ezúttal Bozsoki Imrére és Koós Gáborra sem számíthatott Limperger Zsolt, aki így a Kertész F. – Fürjes, Gubacsi, Csiszár, Németh G. V. – Kertész B., Gera D., Pallagi – Kalmár D., Kollega, Varga T. kezdő tizenegyet küldte pályára, de a házigazda villámgyorsan, már az első percben megszerezte a vezetést, amikor az érdiek saját térfelükön eladott labdája után Mertse Ábel volt eredményes.

Bár fél óra játék után Pallagi Botond átadásából Kalmár Domonkos kapásból parádés emeléssel egyenlített, szűk tíz perccel később Mertse egy újabb eladott érdi labdát használt ki, majd néhány pillanattal később Nagy Zoltán is betalált.

A szünetbeli 3-1-es hátrány után a második játékrészre változtatott a hadrenden Limperger Zsolt és a fordulás után már 3-5-2-es rendszerben játszott csapata, de ez sem hozott változást, hiszen előbb Sorecz Szabolcs, majd egy jogos tizenegyes után Torda Patrik is bevette a csereként beálló Borek Norbert kapuját. Sőt, az 58. percben Fazakas Géza távoli szabadrúgásával már öttel vezetett Csank János együttese. A 6-2-es végeredményt a 90. percben Fürjes Ádám büntetőjével állította be.

“A második félidőt nem is nézem. Az első félidőben bosszantó volt, hogy a meg nem értés és összeszokatlanság miatt sok hibát követtünk el hátul. Ettől függetlenül úgy gondolom, nagyjából kiegyenlített volt a játék és én ebből indulnék ki, de ezen belül is kijöttek olyan hibák, amikre nem lehet felkészülni. Hozzá kell tenni, hogy ezen a héten kapta a csapat a csúcsterhelést és jó pár ember nem csak fizikálisan, hanem fejben is fáradt volt. Ezek a hibák viszont inkább most jöjjenek ki, mint három hét múlva”

– summázott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az érdiek legközelebb július 17-én, várhatóan 10 órától a Ceglédi VSE vendégeként lépnek pályára.

Felkészülési mérkőzés
Vác FC-Érdi VSE 6-2 (3-1)
Érdi VSE: Kertész F. – Fürjes, Gubacsi, Csiszár, Németh G. V. – Kertész B., Gera D., Pallagi – Kalmár D., Kollega, Varga T.
Csereként pályára léptek: Borek (kapus), Révész, Adorján, Fügedi, Kovács B.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Mertse (1., 40. p.), Nagy Z. (42. p.), Sorecz (51. p.), Torda (53. p. – 11-esből), Fazakas (58. p.), ill. Kalmár D. (30. p.), Fürjes (90. p. – 11-esből)