Az életéért küzdő BKV vendégeként zárjuk az idényt

Május 30-án, 18 órától az NB III Nyugati csoportjának 38., utolsó fordulójában a tabella 10. helyén álló Érdi VSE a bennmaradásért küzdő és jelenleg 17. helyen álló BKV Előre vendégeként zárja az idényt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés


Nem vár könnyű meccs Limperger Zsolt együttesére a szezon utolsó fordulójában, hiszen az életéért küzdő BKV Előre vendégeként kell helyt állniuk Kertész Ferencéknek.

A közlekedésiek 10 győzelemmel, 13 döntetlennel és 14 vereséggel, 43 pontot gyűjtve állnak a tabella 17., kiesést jelentő helyén, azonban ha begyűjtik a 3 pontot, miközben a Gárdony legfeljebb döntetlent játszik a THSE vendégeként és a Pápa kikap hazai környezetben a Lipóttól, akkor a BKV marad a harmadosztályban.

Az Érdi VSE az utolsó forduló előtt 15 sikerrel, 8 döntetlennel és 14 vereséggel áll a 10. helyen, ám egy győzelem esetén még egy helyet előreléphet (ehhez a PAFC II botlása is kell) és jó szájízzel zárhatja a szezont.

Limperger Zsolt dolgát azonban megnehezíti, hogy az elmúlt időszakban több meghatározó játékosára sem számíthat.

Az Érdi VSE és a BKV Előre ősszel 1–1-es döntetlent játszott az Ercsi úton, az előző, csonka idényben az érdiek otthon 2–1-re győzték le a fővárosi sárga-kékeket, míg egy szezonnal korábban Érden 3–1-es hazai siker született, a Sport utcában pedig 2–2-es döntetlen.

Az viszont jó előjel az érdieknek, hogy a BKV játékát volt idejük kiismerni, hiszen a szezon során a közlekedésiek „adták az ellenfeleket” az érdieknek.

„Szokták mondani, hogy az ilyen mérkőzéseket az a csapat nyeri meg, amelynek jobban kell a pont, de mi úgy megyünk ki, hogy aki bevethető, az játszik, mert nem tehetjük meg a Gárdonnyal és a Pápával, hogy csak azokat a játékosokat játszassuk, akik kevesebbet játszottak. Teljes csapattal megyünk és aki rendelkezésre áll, az játszani fog. Ismerjük a BKV játékát, szóval nem hinném, hogy valami újat fognak mutatni ellenünk, inkább a tét nagysága a BKV részéről, amit mi ki tudunk használni”

– fogalmazott a záró mérkőzéssel kapcsolatban Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A május 30-án, 18 órakor kezdődő BKV Előre–Érdi VSE mérkőzést Molnár Attila vezeti, segítői Vörös Dániel és Kiss Balázs lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 38. (utolsó) forduló
05.30., 18.00: BKV Előre–Érdi VSE

A HÉTVÉGE PROGRAMJA!

Felnőtt NB III-asaink mellett nagypályás utánpótláscsapataink számára is véget ér az idény, ráadásul mind a négy korosztályunk a Diósd elleni térségi rangadóval zárja le a mögöttünk hagyott idényt, míg U7-es, U8-as és U9-es korosztályaink Tárnokon lépnek pályára a Bozsik Program aktuális fesztiválján.

U19, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 30. (utolsó) forduló
05.29., 12.00: Diósdi TC–Érdi VSE

U17, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 30. (utolsó) forduló
05.29., 10.00: Diósdi TC–Érdi VSE

U15, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 30. (utolsó) forduló
05.29., 12.00: Érdi VSE–Diósdi TC

U14, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 30. (utolsó) forduló)
05.29., 10.00: Érdi VSE–Diósdi TC

U9, OTP Bank Bozsik Program: 05.29., 10.00, Tárnok, KSK pálya

U8, OTP Bank Bozsik Program: 05.29., 09.00, Tárnok, KSK pálya

U7, OTP Bank Bozsik Program: 05.29., 09.00, Tárnok, Bolha pálya