Ellentétes félidők mérkőzése

Néhány nap alatt két mérkőzést játszott le az Érdi VSE U14-es együttese. Csiszár Zoltán csapata előbb Csepelen győzött, majd Soroksáron szenvedett vereséget.

– Ez egy tipikus ellentétes félidők mérkőzése volt. Jól kezdtük a mérkőzést. Támadólag léptünk fel és rendre alakítottuk a lövő helyzeteket. A félidő közepén büntetőt is hibáztunk, de ez benne van a sportban. A lehetőségekből kettő a játékrész végére góllá is érett. Fordulás után a hazai csapat mindent egy lapra tett fel. A mi térfelünkön folyt a játék, nagy helyzetek nem alakultak ki, mégis sikerült az egyenlítés a vendéglátóknak. A csapat erejét mutatja, hogy a kétgólos előny elvesztése után újra tudtunk váltani, helyzeteket kialakítani, gólt szerezni és megnyerni a mérkőzést – Csiszár Zoltán.

U14, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 22. forduló
Csepel FC–Érdi VSE 2–3 (0–2)

– Újra jól kezdtük a mérkőzést, most már sokadik alkalommal. Pár perc elteltével egy üres kapus helyzet sikerült kialakítani, de sajnos kimaradt. A Soroksár egy jó csapat, akinek 3-4 kiemelkedő méretű és minőségű játékosa van. Ennek ellenére jól védekeztünk, csak pár megingás volt, amit az ellenfél ki is használt. Előttünk is adódhatott volna még több lehetőség, de ezúttal túlzottan egyéni játékot akartunk játszani és így a hazai védők sűrűjében nem sikerült a gólszerzés. A második félidő ott folytatódott, ahol az első véget ért. A hazai csapat támadott, mi védekeztünk. A játékrész derekán a cseréket követően újra kiegyenlítettebb játék folyt, de a gólszerzés most jött össze. Összességében nem játszottunk jól a csapat tavaszi arcát nézve, de így is léptünk előre az őszi mérkőzéshez képest – Csiszár Zoltán.

U14, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 18. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Soroksár SC–Érdi VSE 7–0 (3–0)