Pápán vár ránk rangadó

Április 11-én, 16.30-tól a Pápai Perutz FC vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 28. fordulójában az Érdi VSE. Limperger Zsolt együttese múlt héten a Ménfőcsanak ellen törte meg nyeretlenségi sorozatát, melyet Pápán fokoznának Koós Gáborék.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés


A két héttel ezelőtt, Bicskén mutatott teljesítményt a múlt heti Ménfőcsanak elleni hazai találkozón mutatott eredményességgel kell ötvöznie az Érdi VSE-nek, hogy megszerezze második tavaszi sikerét.

Kertész Ferencék a múlt heti 3 pont begyűjtésével visszajöttek a 7. helyre a tabellán. A télen edzőváltáson áteső Pápa a tavaszt kieső helyen kezdte, a Lengyel Ferencet váltó Takács Gábor irányításával mégis remekül kezdett, hiszen a Tatabányát, a Nagyatádot, a Veszprémet és a Balatonfüredet is legyőzte, a Puskás II elleni vereség mellett pedig legutóbb a BKV vendégeként játszott egy 1-1-es döntetlent.

“Jó úton van a csapat, hálistennek ezúttal nincs sérültünk sem, úgyhogy bizakodva várjuk a hétvégi, Pápa elleni mérkőzésünket. Szeretnénk jól focizni, de ahhoz, hogy a Pápát le tudjuk győzni eredményesség is kell, főleg ott… Úgy megyünk, hogy megpróbálunk bátran és eredményesen focizni”

– kezdett bele Limperger Zsolt.

“A Pápa masszívabb társaság, mint ősszel, nagyon kevés gólt kap, ez az egyik erőssége, illetve van ezen a szinten két kimagasló képességű játékosa, Hanzl és Skriba, akiket ha sikerül semlegesíteni és eredményesen focizunk, akkor el tudjuk hozni a három pontot”

– tette hozzá az Érdi VSE vezetőedzője.

Az érdieknek jó előjel, hogy szeretnek Limperger Zsolt szülővárosának csapata ellen játszani. Ősszel ugyanis 2-1-re nyertek, az előző csonka idényben Pápán szintén 2-1-re győztek, míg Érden 1-1-es döntetlen született. Azt megelőzően Érden 3-0-ra, Pápán 3-1-re nyertek Csiszár Zoltánék, a 2017/18-as idényben az érdi 2-2-es döntetlen után Pápán 2-0-ra nyertek a vendégek. 

Az április 11-én, 16.30-kor kezdődő Pápai Perutz FC-Érdi VSE mérkőzést Juhász Dávid vezeti, segítői Jakab Bálint és Mózsa Ábel lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 28. forduló
04.11., 16.30: Pápai Perutz FC – Érdi VSE

A HÉTVÉGE TOVÁBBI PROGRAMJA!

Felnőtt NB III-as együttesünk mellett női csapatunk vasárnap délelőtt fogadja a Csepelt, U19-es és U17-es korosztályaink pedig szombat délelőtt az Iváncsát, amely után U16-os lányaink a ZTE FC-vel vívnak meg az Ercsi úton. U15-öseink pedig vasárnap délelőtt Dunaharasztin vendégeskednek.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, 10. forduló
04.11., 10.00: Érdi VSE – Csepel FC

U19, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 23. forduló
04.10., 12.00: Érdi VSE – Iváncsa KSE

U17, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 23. forduló
04.10., 10.00: Érdi VSE – Iváncsa KSE

U16 lány, I. osztályú ¾ pályás bajnokság, északnyugati csoport, 10. forduló
04.10., 14.00: Érdi VSE – ZTE FC

U15, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 23. forduló
04.11., 12.00: Dunaharaszti MTK – Érdi VSE