Tollaslabda: a tökéletesen passzoló páros

Az Érdi VSE két tollaslabdázója négy kategóriában vett részt az U19-es korosztály szegedi Károlyi Ákos Kupáján, ahol Kis-Kasza Miklós férfi és vegyespárosban is dobogóra állhatott.

Női egyéniben Győrgylőrincz Krisztina a legjobb 32 között, férfi egyéniben Kis-Kasza Miklós a legjobb 8 között fejezte be a versengést a Tisza-parti városban, ám párosban mindkét versenyszámban a dobogóra állhatott, miután a vegyespárosoknál Vetor Tányával bronzérmet szerzett, míg a férfi párosok mezőnyét Ágai Zsomborral megnyerte!

“Az egyéni küzdelmek kevesebb meglepetést és győzelmet hoztak, mint a párosok. Ott viszont annál boldogabban térhettek haza a fiúk. Miki és Zsombi mára mondhatjuk, hogy stabil páros, nagyon sok munkát tesznek bele nap mint nap, hogy sikeresek legyenek. Ez most ki is jött, hiszen ezen a hétvégen szettveszteség nélkül, először az első kiemelteket majd a többi párost legyőzve jutottak fel a csúcsra. Hasonló stílusuk és tudásuk miatt nagyon jó őket együtt látni a pályán és örömmel tölt el, hogy sikerült kihozni magukból azt, amit eddig nem” – értékelt Kőrösi Ágnes, az Érdi VSE játékos-edzője.

Ágai Zsombor és Kis-Kasza Miklós a dobogó tetején

Eredmények, Károlyi Ákos Kupa, U19, Szeged
Női egyéni: Györgylőrincz Krisztina legjobb 32
Férfi egyéni: Kis-Kasza Miklós legjobb 8
Vegyespáros: Vetor Tánya – Kis-Kasza Miklós 3. hely
Férfi páros: Ágai Zsombor – Kis-Kasza Miklós 1. hely