Remek játék és ötgólos siker

Második felkészülési mérkőzésén 5-0-ra verte az NB III Keleti csoportjában szereplő Ceglédi VSE-t a Nyugati csoportban érdekelt Érdi VSE.

A múlt heti VSK Tököl elleni edzőmeccsen biztonsági okokból több játékosát is nélkülöznie kellett Limperger Zsoltnak, aki a Cegléd ellen már csak Honti Attilára, Kollega Krisztiánra és Varga Tamásra, illetve a múlt héten súlyos sérülést szenvedő Csala Dávidra nem számíthatott. Mellettük pedig Pintér Olivér a tavaszi idénytől az Ercsi Kinizsiben folytatja nagypályás pályafutását.

A Cegléd ellen több próbázója is akadt az érdieknek, akik közül a védelem jobb oldalán bevethető Szekeres Pál az első, a jobbszélső Coman Adel a második félidőben kapott lehetőséget.

Bár a találkozó sokáig kiegyenlített küzdelmet hozott és a vendégek bátrabban is kezdtek, a vezetést az érdiek szerezték meg, amikor negyedóra játék után Kalmár Domonkos volt eredményes. Aztán bő félóra játékot követően egy szép kontrát vezettek az érdiek, akiknél Molnár Bence beadására Popov Patrik érkezett tökéletes ütemben (2-0).

A második félidőben sem álltak le a koncentráltan, dinamikusan és nagy kedvvel játszó érdiek, akik előbb a csereként beálló Farkas Bálint révén, majd a Balogh Ádám által kiharcolt tizenegyes után Popov második góljával növelték előnyüket.

A hajrában aztán egy jobboldali szöglet után Bozsoki Imre alakította ki az Érdi VSE 5-0-s sikerét.

Második felkészülési mérkőzésén 5-0-ra verte az NB III Keleti csoportjában szereplő Ceglédi VSE-t a Nyugati csoportban…

Közzétette: Érdi VSE – 2021. január 30., szombat

 

“Az első negyedóra kicsit nyögvenyelős volt, utána viszont végig uraltuk a játékot, sok helyzetünk volt és sok gólt is rúgtunk egy erősnek mondható Ceglédnek. A héten már kicsit készültünk a bajnokságra és viszontláttam biztató dolgokat, de azért kell még élesíteni, viszont még messze a bajnoki kezdés”

– értékelt Limperger Zsolt.

Az Érdi VSE legközelebb február 6-án, 10 órától az NB III Közép csoportját vezető Kecskeméti TE-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen zárt kapuk mögött.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE-Ceglédi VSE 5-0 (2-0)
Érdi VSE: Kertész F. – Szekeres P., Bozsoki, Földesi – Fürjes, Kalmár D., Kertész B., Koós, Balogh Á. – Popov, Molnár B.
Csereként pályára léptek: Farkas B, Kócsa, Fügedi, Coman, Sulyok
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Kalmár D. (15. p.), Popov (33., 59. p. – a másodikat 11-esből), Farkas B. (55. p.), Bozsoki (86. p.)