Hivatalos közlemény

A koronavírus járvány megfékezése közös ügyünk, ezzel kapcsolatban az Érd Városi Sportegyesület az alábbi közleményt teszi közzé!

Tisztelt sportolók, szülők, egyesületi tagok!

A COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletét, a szakszövetségi állásfoglalásokat figyelembe véve, valamint a kialakult körülményekre való tekintettel az egyesület vezetősége úgy döntött, hogy 2020. március 16-tól minden edzést (beleértve minden utánpótlásfoglakozást) valamint egészségügyi kezelést határozatlan időre felfüggeszt az Érd Városi Sportegyesület minden szakosztályánál. Egyben kérjük, hogy a jelzett időpontig mindenki vigye haza a felszerelését is. Tegye rendbe, tisztíttassa ki és az újrakezdésre úgy hozza majd vissza.

Kérjük egyben, hogy minden edző egyeztessen az otthon maradt versenyzőkkel, hogy ezen időszak alatt mit javasol nekik fizikai munka, technikai vagy taktika felkészülés gyanánt. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez egy rendkívül egyedi helyzet, de próbáljuk meg kreatívan és a szabályok betartása mellett a lehető leghasznosabban tölteni az előttünk álló nehéz időszakot. Kiemelten fontos a folyamatos kapcsolattartás.  Használják a technika adta lehetőségeket, a közösségi oldalakat vagy bármilyen platformot, ahol kapcsolatot tudnak tartani személyes találkozók nélkül. Kérjük, hogy semmiképp ne úgy tekintsetek erre az időszakra, mint szabadságra hisz a bajnokságok reményeink szerint néhány hét múlva folytatódni fognak.

Köszönettel,
Az Érd Városi Sportegyesület vezetősége