Még lehet nevezni az év utolsó érdi tollasversenyére

A hagyományokhoz híven – már a diákolimpiára való felkészülés jegyében – rendezi meg hagyományos év végi, ezúttal Karácsonyi Csoki Kupáját az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában, december 27-én, 9 órától.

VERSENYKIÍRÁS
KARÁCSONYI CSOKI KUPA

U9, U11, U13, U15 illetve NYÍLT „A”
Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornaterme (9 pálya) 2030 Érd, Fácán köz – Pacsirta utca sarok, 2019. december 27., 9.00

A verseny célja: Felkészülési lehetőség a tollaslabda diákolimpiára
Résztvevők: Bárki részt vehet, aki megfelel a kiírásnak és időben elküldi nevezését. Felversenyzés lehetséges. Minden versenyszám műanyag labdával kerül megrendezésre, MTLSZ ranglista pont nem szerezhető. Sportorvosi engedély nem kell, az indulók saját felelősségre vesznek részt a rendezvényen.

Műanyag labdás versenyszámok (diákolimpiai kiírás szerint):
– U9 lány és fiú egyéni (2011/2012)
– U11 lány és fiú egyéni (2009/2010)
– U13 lány és fiú egyéni (2007/2008)
– U15 lány és fiú egyéni (2005/2006)
– NYÍLT „A” – középiskolások; rendszeresen játszó, amatőr versenyeken induló felnőttek. FIGYELEM! CSAK EGY, ÖSSZEVONT NYÍLT KATEGÓRIA INDUL!!!!
Akik már indultak diákolimpián „A” kategóriában, SZÜLETÉSI ÉVÜKBŐL LEVONUNK 1 ESZTENDŐT, ÉS EZ ALAPJÁN KERÜLNEK BESOROLÁSRA!

Nevezés: 2019. december 25. éjfélig az erditollas@gmail.com címre írásban (NÉV – SZÜLETÉSI ÉV – VÁLASZTOTT KATEGÓRIA).
Nevezési díj: 1000 Ft / kategória  + 1 TÁBLA CSOKOLÁDÉ
A benevezett játékosoknak vagy megbízottjaiknak a verseny napján legkésőbb 8.45-ig regisztráltatniuk kell a versenybíróságnál, mert a sorsolást végző számítógépes szoftver csak a benevezett és regisztrált játékosokat veszi figyelembe.

Lebonyolítás: Diákolimpiai „B” kategória kiírása szerint
A versenybíróság a nevezések függvényében határozza meg, és a verseny kezdetekor ismerteti. 2 nyert 11 pontig tartó szettből álló mérkőzéseket játszunk hosszabbítással. Legalább 8 fő esetén svájci rendszerben, ennél kevesebb létszámú csoportoknál körmérkőzéssel. A végső helyezéseket a számítógép által kiadott sorrend alapján hirdetjük ki. Azonos győzelemszám esetén rájátszás dönt, akik nem játszottak egymással az alapszakaszban. A mérkőzések Yonex MAVIS 350 típusú labdával kerülnek lebonyolításra, amelyet a verseny rendezője biztosít.

Díjazás: Minden versenyszám dobogósai érem és oklevél díjazásban részesülnek, plusz az első helyezettek értékes TÁRGYJUTALMAT kapnak. Minden kategóriában 2 harmadik hely kerül kiosztásra. A verseny legeredményesebb lány és fiú játékosa SERLEGET kap. Ennek eldöntése: a legkevesebb szettveszteség, illetve ezen belül a kapott és szerzett pontok aránya.

További információ: http://erditollas.hupont.hu vagy telefonon: 06 30 590 9291